11 mérkőzés, 11 győzelem

Hatvani KSZSE- XVI. Kerületi KMSE 41–33 (21–17)

Hatvan: Kontra Dániel (kapus) Csikós Levente (15), Demeter Fábió, Konkoly Noel (2), Tamás Erik, Dulai Dorián, Keller Titán, Tajti Csaba (1), Ozibiusz Gergő, Kompolti Bálint (1), Szűcs Dániel (10), Kertész Bendegúz, Tamás Bálint (12), Tóth Botond
Edző: Pápa János

Fiú serdülő csapatunk 2020. február 23-án (vasárnap) játszotta a bajnokság soron következő mérkőzését. Hazai pályán fogadták a XVI. Kerületi KMSE csapatát, akikkel szemben magabiztos, 8 gólos győzelmet aratott serdülő csapatunk, így továbbra sem találtak legyőzőre a bajnokság során.

A mérkőzésről a csapat edzője, Pápa János számolt be:

„A forduló előtt tudtuk, hogy egy olyan csapat látogat hozzánk, akik képesek lesznek arra, hogy „beleszóljanak” a bajnokság éremcsatájába. Jól kezdtük a mérkőzést, mondhatni kellő előnyt szereztünk hamar. Ennek ellenére a mérkőzés középső szakaszára nem, hogy megnyugodtunk volna, hanem elkezdtünk kapkodni, aminek egyenes következménye lett, hogy az ellenfelünk teljesen megérdemelten visszajött a mérkőzésbe. A végjáték viszont megint a miénk lett, az időkérés meghozta a hatását, hiszen jobban koncentráltak a srácok, és megérdemelten tartottuk itthon a két pontot. Készülünk tovább, a héten a bajnokság egyik rangadója következik szombaton Óbudán.

Gratulálok csapatomnak!”