OSB-beszámoló

A bajnokság végén minden edző értékelte a csapatát. Ezeknek az értékeléseknek a rövidített kivonatát tesszük közzé nektek.

A mai napon Pápa János beszámolóját olvashatjátok, aki az OSB csapat edzője.

A felkészülést 2018.07.28-án kezdtük meg az ifjúsági csapat munkájával párhuzamosan. A munkámat Vad Zsigmond, illetve Szarvas Ádám edzők segítették. Az augusztusi munka teljes egészében megegyezett az ifjúsági csapatéval. 23 fővel kezdtük el a munkát. A bajnokság előtt az U15-ös egységnek, azt a célt fogalmaztuk meg, hogy kerüljenek be a felsőházi rájátszásba, míg az OSB –ben minél több tapasztalatot szerezzenek és növeljék a meccsrutinjukat. (Ez a csapategység már a harmadik szezonját kezdte együtt, viszont kiegészültek 6 olyan játékossal, akik az ifi-ben is szerepelhettek). A bajnoki két frontos szezon szeptember közepén kezdődött. Két hetente hétvégén U15-ös forduló torna rendszerben, illetve minden héten hétközben OSB mérkőzés.

Ha maradt idő azért edzettünk is, heti lebontásban 3-4 alkalommal. Az U15-ös alapszakasz nagyon jól sikerült, második helyen jutottuk a felsőházi rájátszásba, ezzel már decemberben teljesítettük az alapcélunkat. Párhuzamosan a serdülő bajnokságban, viszont jöttek a meglepetés eredmények és azon kaptuk magunkat, hogy félidőben a dobogó harmadik fokán állunk. Ekkor átértékeltük egy picit a serdülő célokat, mert ha el tudtunk jutni odáig, hogy érmet szerezzünk, akkor ezt a helyezést meg is kéne tartani, ami sikerült is. Egységesek lettünk, már nem csak egy ember húzza a csapatot hanem többen fel tudják vállalni a húzó ember szerepét.

Gratulálunk mindenkinek a kimagasló teljesítményhez.