Magyar Kupa előselejtező

BSC Budakalász- Hatvani KSZSE 24:29 (10:12)

Férfi felnőtt csapatunk 2019. augusztus 27-én játszotta a Magyar Kupa előselejtező mérkőzését a BSC Budakalász csapatával szemben. A mérkőzésről a csapat egyik új játékosát Nagy Balázst és a csapat edzőjét, Bárány Zsoltot kérdeztük.

Nagy Balázs

Balázs, nem rég ért véget az első éles mérkőzésed, ahol a Budakalásszal -az NB II-es Budakalásszal- játszottunk Magyar Kupa előselejtezőt. Sikerült őket legyőznünk. Úgy látom, hogy jókedvvel és magabiztosan játszottál. Mi a véleményed a mai mérkőzésről?

A meccs elején egy kicsit szorongtunk csapat szinten. Sem a védekezés, sem pedig a támadás nem működött megfelelően, de a mérkőzés előrehaladtával egyre jobbak voltunk. Úgy gondolom, hogy mindent megtettem annak érdekében, hogy győzelemre tudjuk vinni a csapatot.

Szeptember 4-én Liga Kupa meccset fogunk játszani a PLER-el. Mit vársz magadtól és a csapattól?

Szeretnék minél jobban játszani és mindent megtenni azért, hogy legyőzhessük a PLER-t idegenben.

Igen, vélhetőleg a PLER egy erős ellenfél, hiszen ez a fiatal tehetséges csapat nagy lelkesedéssel játszott. Szeptember 15-én pedig kezdődik a bajnokság. Nagyjából két és fél hét van még addig a felkészülésre, de addig is játszotok még, jól tudom?

Holnap lesz egy edzőmérkőzésünk Cegléden, ezután pedig szombaton Algyőn lesz egy egynapos tornánk, ahol két mérkőzést fogunk majd játszani.

Gratulálok a győzelemhez és további jó felkészülést!

Köszönjük!

Bárány Zsolt

Tizenöt percnek kellett eltelnie ahhoz, mire csapatom elkezdte a mérkőzést. Végig dekoncentráltan, sok hibával játszottunk. A szünet jót tett a fejeknek és a második félidő elején eldöntöttük a mérkőzést. A meccs végére újra jöttek a hibák, nemsokára kezdődik a bajnokság, ott már nem engedhetjük meg magunknak ezt a hozzáállást.