184 kilométer, 9 játékos, 2 pont

Kállósemjéni SZSE- OKTAT60 Hatvani KSZSE 17:26 (7:16)

OKTAT60 Hatvani KSZSE: ANTÓNI – NÉMETH 1, SZIKRA, KIRÁLY 4, LEDACS KISS 7(2)., DÁNFFY DIÁNA 3, ÉZSIÁS 3
Csere: RÓZSA,7(2) , NAGY-GYÖRGY 1

Az eredmény alakulása: 15. perc 3-9, 28. perc: 5-16, 40. perc 10-19, 53. perc 15-22
Kiállítások: 8 ill. 8 perc
Hétméteresek: 10/1, ill. 6/4

Női felnőtt csapatunk, az OKTAT60 Hatvani KSZSE 2021. október 17-én (vasárnap) játszotta a 2021/2022-es bajnokság őszi fordulójának következő mérkőzését. Az ellenfél a Kállósemjéni SZSE csapata volt, akikkel szemben végig vezetni tudtunk a mérkőzésen. Nem volt könnyű dolgunk azonban, hiszen összesen 9 játékosunk állt rendelkezésre, tekintettel arra, hogy a járványügyi intézkedéseket figyelembe véve csak olyan játékos léphet pályára, aki rendelkezik védettségi igazolvánnyal, illetve vannak olyan játékosaink is, akik sérültek.

A mérkőzésről a csapat edzőjével,Répási Norberttel, valamint a kapuban parádésan szereplő – összesen kilenc hétméterest védő -, Antóni Viktóriával beszélgettünk:

Répási Norbert

Először is szeretnék gratulálni neked is és a csapatnak is, hiszen remekül szerepeltetek ma, annak ellenére, hogy nagyon megfogyatkozott kerettel tudtatok csak pályára lépni. Kérlek, értékeld a mai mérkőzést!

A remek játék mellé egy remek kapusteljesítmény is társult ma. A jó kapusteljesítmény azonban abból is adódott, hogy volt egy olyan védekezésünk, amiből kiindulva a kapusunk tudta hozni ezt a formát. Emellett az is tény, hogy ennyi hétméterest védeni önmagában is remek. Ennek ellenére mégis azt mondanám, hogy a csapat egységesen nyújtott remek teljesítményt. Mivel tudtuk, hogy sajnos nem a megfelelő létszámmal tudunk kiállni, és nem tudunk olyan gyors tempót játszani, amit eddig megszoktunk, így a védekezésre egész héten nagy hangsúlyt fektettünk.
Gratulálok a lányoknak, hogy ilyen szűk kerettel végig uralni tudták a mérkőzést és sikerült elhoznunk a két pontot!

Antóni Viktória

Viki! Gratulálok a mai remek teljesítményedhez, minden kétséget kizáróan te voltál a meccs embere. Ehhez a teljesítményhez viszont az is elengedhetetlen volt az a kemény „fal”, ami segítette a munkádat. Hogyan értékeled a mérkőzést?

Készültünk arra, hogy a védekezés minél jobb legyen, ezáltal pedig az én teljesítményem is. Nehéz volt, hogy ilyen kevesen tudtunk csak játszani, ezt mindenképp hozzá kell tenni, de a lányok nagyon jól odatették magukat. Remélem, hogy ez most már így is fog maradni a jövőben, hiszen a múltkori mérkőzésen is ilyen hozzáállással játszottunk, és úgy látszik, hogy ez működőképes.

Az volt az érzésünk a negyedik-ötödik hétméteres védésed után, hogy már-már tart tőled az ellenfél. Te is így érezted?

Nem tudom, én a labdára koncentráltam elsősorban. Nagyon készültem a hetes védésekre, mert eddig a szezonban sajnos nem sikerült egyet sem hárítanom és a lányok már nagyon zrikáltak érte. Remélem, hogy nem ez volt a szezonra az összes védésem, ami ma összejött.

Csak így tovább! Gratulálunk nektek és jó felkészülést a következő mérkőzésre!

Köszönjük!