2-ből 2-őt nyertek a lányok

Női felnőtt csapatunk a tavaszi bajnoki szezont 100%-os eredménnyel kezdte meg, második győzelmét szerezte meg a hétvégén. Vasárnap hazai pályán fogadtuk a Vácrátót KSE csapatát, akik ellen sikerült megszerezniük a két pontot, amivel megszilárdították hatodik helyezésüket a bajnokságban.

Csapatunk vezetőedzője Bárány Zsolt a következőket mondta a találkozó után:

Egy győztes mérkőzésen vagyunk túl, ahol voltak jó pillanataink. Volt úgy, hogy 11 góllal előztük meg ellenfelünket, azonban a játékidő végére ez a különbség egyre kisebb lett. Végül 6 góllal sikerült megszereznünk a győzelmet és az ezzel járó 2 pontot. Milyennek értékeli a találkozót?

Az első félidő csodálatos volt, a második kínkeserves! Van egy kezdősorunk, akik hozták a megszokott jó formát az első játékrész során. Megesik, hogy egy-egy játékos hiányzik, vagy nem megfelelően teljesít, ilyenkor változtatnunk kell, ezeket a szituációkat is gyakoroltuk és próbáltuk megoldani kisebb-nagyobb sikerrel. Pozitívum, hogy már nem első alkalom, hogy a mérkőzéseket sikerül jól kezdenünk. Igyekszünk ezt a teljesítményt a második játékrészekre is átlendíteni, de ez sajnos most nem sikerült tökéletesen. A 2 pont a miénk és ez a legfontosabb! Nem éreztem, hogy bajban lettünk volna a találkozó során, mert végig mi irányítottunk. Ami pedig külön öröm, hogy Bencs Mónikának sikerült egy méltó búcsúmérkőzést összehoznunk!”

Csapatunk kapusa Kovács Cintia nem különösen jó teljesítményt nyújtott a találkozó során, hiszen az első félidőben csupán csak 3 gólt kaptunk úgy, hogy közben több hétmétereset is sikeresen hárított.

Egy nagyon fontos mérkőzést sikerült megnyernünk hazai pályán, melyhez nagyban hozzájárult a te teljesítményed is, hiszen az első félidőben csupán 3 gólt sikerült dobniuk neked. Hogy látod, mi volt a csapatunk titka?

„Úgy vettem észre, hogy nagyon izgultak a lányok az első félidő során, mert lövéseink pontatlanok voltak, de szerencsére a védekezésünk nagyon összeszedett volt. Ez a teljesítmény ellenfelünket is meglepte, így nem úgy teljesítettek, ahogy szoktak. Ez a második félidőben aztán megváltozott, a megszerzett előnyünk kisebb lett és az ellenfél támadásai is eredményesebbé váltak, de végül magabiztos győzelmet arattunk.”

Egyesületünk nevében szeretnénk megköszönni annak a több mint 100 nézőnek, akik kilátogatottak a helyszínre és szurkoltok a lányoknak. Jó érzéssel tölt el mindenkit, hogy a felnőtt férfi csapatunk mellett a női együttesünkre is egyre többen kíváncsiak és bíztatják őket.

Köszönjük!