2017/2018-as szezon ellenfelek: Budapesti Honvéd Sportegyesület

Férfi felnőtt csapatunk a 2017/2018-as szezonban ismét az NB II Északi bajnokságában indul, ahol a tavaly már megismert ellenfeleken kívül, más új eddig ismeretlen csapatokkal találkozik együttesünk a szezon során. Ezen csapatokat igyekszünk bemutatni nektek, hogy ezzel is még jobban megismertethessük az idei riválisainkat.

A második és egyben a következő kemény ellenfelünk a Budapesti Honvéd Sportegyesület lesz. Kézilabda szakosztálya a tavalyi idényben igencsak eredményes évet zárt, hiszen felnőtt csapatuk az NB II Déli bajnokságában a bronzérmet sikerült megszerezniük. 22 mérkőzésből 14 alkalommal győztesként, míg egy alkalommal döntetlenül, és 7 alkalommal vesztesként hagyhatták el a pályát.

Junior csapatuk finoman fogalmazva is eredményes volt a tavalyi szezonba, hiszen az NB II Déli Junior bajnokságát veretlenül sikerült megnyerniük. 22 mérkőzésből mind a 22-őn győzelmet arattak. Emellett szintén 100%-os teljesítménnyel sikerült megnyerniük junior csapatként a Bp. I/A férfi felnőtt bajnokságát 20-ból 20 győzelemmel. Ezen felül pedig a Junior III. Bajnokok Tornáját is sikerült megnyerniük, ezzel ők lettek az ország NB II-es junior csapatok közül a legjobbak.

Ezen felül korosztályos, és felnőtt női csapatuk is szép eredményeket értek el.

Összességében egy nagyon kemény és eredményes egyesülettel találkozhatunk az idei szezonban, mint felnőtt, mint junior szinten, akikkel talán már a felnőtt csapatban is láthatunk az elkövetkező mérkőzéseken.

Hivatalos oldaluk: http://www.oksise.hu/honved/

Facebook oldaluk: https://www.facebook.com/Budapest-Honv%C3%A9d-SE-K%C3%A9zilabda-Szakoszt%C3%A1ly-150575258367470/?fref=ts