22 év a felnőtt női csapatban

Felnőtt női csapatunk és az edző stáb egyik oszlopos tagja a hétvégén játszotta utolsó mérkőzését a Hatvani KSZSE színeiben. Bencs Mónika 22 év után köszön el a csapattól, és az egyesülettől. A búcsú mérkőzését a Vácrátót KSK ellen vívta, mely találkozón igen eredményesen is szerepelt. A mérkőzést megelőzően az Egyesület vezetősége köszönte meg neki a közel negyed évszázados munkáját.

A győztes mérkőzés után kérdeztük Mónikát a találkozóról és az egyesületnél eltöltött évekről:

Móni egy győztes mérkőzéssel sikerült elbúcsúzni a csapattól és az egyesülettől, hiszen ez volt az utolsó találkozód az együttes tagjaként. Hihetetlen, de 22 évet töltöttél el a csapatban, illetve a Hatvani KSZSE szolgálatában. Milyen érzés volt utoljára pályára lépni?

„Nagyon nehéz volt, de el kellett jönnie ennek a pillanatnak is! Sajnos! Örültem, hogy ezekkel a lányokkal játszhattam együtt, illetve azokkal, akikkel az évek alatt léphettem pályára.”

Nagyon eredményes voltál ma is, hiszen az ellenfél mind a 3 kapusánál sikerült gólt szerezned. Hogyan értékeled ezt a mérkőzést, illetve ezt a 22 évet?

„A 22 évvel nagyon meg vagyok elégedve, voltak persze nehezebb pillanatok az évek során, de mégis a legtöbb emlék az jó volt. A mai mérkőzéssel személy szerint meg vagyok elégedve, a lányok is nagyon ügyesek voltak, persze még össze kell csiszolódniuk, hiszen vannak új játékosaink, akiknek kell az idő a beilleszkedéshez. Összességében egy nagyon jó találkozót játszottunk, melyet sikerült is megnyernünk. A teljesítményről pedig még csak annyit, hogy örülök, hogy így tudtam teljesíteni és, hogy így tudtam elbúcsúzni a csapattól és az egyesülettől.
Hajrá Hatvan!”

Kedves Mónika!
Egyesületünk nevében Köszönjük, hogy itt voltál, és, hogy ennyi éven át segítetted a csapatot, nevelted a nálunk felnövő gyerekeket és példát mutattál mindenkinek az alázatról és a sporttal, a kézilabdával való elkötelezettségről. Az egész egyesület nevében további sok sikert és sok boldog pillanatot kívánunk neked a továbbiakban!

Köszönünk Mindent!