348 kilométert utaztunk a negyedik győzelemért!

Optimum Solar- Békési FKC- Hatvani KSZSE 25:26 (15:14)

Férfi felnőtt csapatunk 2019. október 02-án (szerdán) játszotta a bajnokság soron következő mérkőzését, ahol az Optimum Solar-Békési FKC csapatával léptek pályára. A helyzetünket nem könnyítette meg, hogy nem túl sok idő volt a felkészülésre és a pihenésre az előző mérkőzés óta, valamint a nem kis távolság -oda-vissza 348 kilométer- is elég megterhelő volt. A csapatunk végül egy hatalmas küzdelemben, egy góllal legyőzte az ellenfelét, így eddig a bajnokságban veretlenül haladnak előre.

A mérkőzésről a csapat edzőjét, Bárány Zsoltot és a csapat egyik játékosát, Padla Józsefet kérdeztük a mérkőzést követően.

Bárány Zsolt

Zsolt! Néhány perccel ezelőtt ért véget a mérkőzés. Elmondhatjuk, hogy ismét egy nagyon szoros küzdelemben sikerült elhoznunk a két pontot és ezzel a győzelemmel eddig minden akadályt sikeresen vettünk. Mit gondolsz a mai mérkőzésről?

Óriási fegyvertényt hajtottunk végre. Nagyon erős csapatot győztünk le úgy, hogy vasárnap is játszottunk és szinte alig tudtunk készülni. Egyre jobban látszik, hogy mekkora ereje van a csapatnak, amit jól tudunk használni.

Gratulálok a teljesítményhez! Következő állomás?

Köszönjük. Október 13-án hazai pályán fogadjuk a Mizse KC csapatát, most erre készülünk gőzerővel.

Négy győztes mérkőzés után esetleg változnak a csapat elé kitűzött célok is?

Nagyon örülünk ennek a jó sorozatnak, de helyén kezeljük a dolgokat. Nagyon hosszú a bajnokság és nagyon jó csapatokkal fogunk még találkozni tehát az elnökség által elvártakkal szemben semmiféle változás nincs. Konkrétan, szeretnénk az első nyolcban lenni a bajnokság végén úgy, hogy ne legyenek kiesési problémáink.

Padla József

Józsi! Látni, hogy élvezed a játékot és hatékony is vagy, hiszen négy mérkőzés után te vagy a házi gólkirályunk! Kérlek, értékeld a mai mérkőzést.

Először is örülök, hogy a játékommal hozzátehetek a csapat eredményes szerepléséhez. Egyre jobban összeforrunk, úgy a védekezésben, mint a támadásban. Ha vannak is mélypontok, akkor ezeken felül tudunk emelkedni és segítjük egymást.

Jó felkészülést és sok sikert!

Köszönjük!