360 kilométert utaztunk a két pontért

DEAC NK KFT- Hatvani KSZSE 21:22 (6:9)

Férfi felnőtt csapatunk 2021. február 13-án játszotta a bajnokság soron következő mérkőzését. Az ellenfél a DEAC NK KFT csapata volt, akikkel végig fej-fej mellett haladva szorost mérkőzést játszottak fiaink. Végül, Padla József utolsó másodperces góljával 21:22-re legyőztük a debrecenieket, így végül megtörve a nyeretlenségi sorozatot elhoztuk a két pontot.

A mérkőzést a csapat edzője, Bárány Zsolt értékelte:

„Az igazsághoz hozzátartozik, hogy valamilyen szinten eredménykényszerben játszottuk ezt a mérkőzést, hiszen olyan szinten szükségünk volt már erre a két pontra, mint egy falat kenyérre. Ennek köszönhetően sokkal idegesebben és izgatottabban álltunk a pályára, mint ahogyan azt eddig tettük. Az idegességünk rányomta a bélyegét az egész mérkőzésre, amit hullámzó teljesítménnyel játszottunk végig. Voltak kevésbé jó, és jónak mondható pillanataink, de azt gondolom, hogy ez a győzelem adhat egy új löketet a csapatnak, mert be kell, hogy valljuk őszintén. hogy adósok vagyunk a nézőknek a jó játék terén.
Bízom benne, hogy most már jönnek a sikerek, és egyre kiegyensúlyozottabbak tudunk lenni hétről-hétre. Ezekhez a sikerekhez azonban elengedhetetlen a kemény munka.
A következő mérkőzésünk sem lesz egy egyszerű feladat, hiszen a Mezőkövesd ellen lépünk pályára.”