4 gólos vereség a tavaszi szezon első mérkőzésen

Hatvani KSZSE- Vitka SE 30:34 (11:15)

Női felnőtt csapatunk 2020. február 8-án (szombaton) hazai pályán játszotta a tavaszi bajnokság első mérkőzését. A Vitka SE csapatával mérkőztek meg, akikkel szemben az őszi fordulóban 7 góllal maradtunk alul, hiszen az eredmény akkor 28:21 lett. Az eredmény most is nekik kedvezett, viszont a korábbi 7 gólos vereségünket -a tabella jelenlegi első helyén álló csapatától- most 4 gólosra sikerült csökkentenünk.

A mérkőzésről, illetve a csapatot ért változásokról a lányok edzője, Padla József számolt be:

“A tavaszi szezonra pár játékosunk úgy döntött , hogy másként, vagy más csapatban folytatja a pályafutását, így kisebb szerkezeti változtatásokra volt szükség a tavaszi szezonra,. Ennek szellemében készültünk a Vitka csapata elleni mérkőzésre is ,akik a liga csapataihoz mérten kiváló játékosállománnyal rendelkeznek. A mérkőzés elején jól kezdtünk, tartottuk az eredményt ,de valahogy mindig szaladtunk utána, szinte az egész mérkőzés alatt.

Sok energiánkba volt a zárkózás ,viszont megfordítani szinte egyszer sem bírtuk a mérkőzést valamilyen okból. Összesítve harcosan, ambiciózusan küzdöttünk. Nekem nagyon tetszett a lányok hozzáállása a játékhoz. A szurkolók biztatása és a mérkőzés hangulata is. remek volt. Nagyon örültem, hogy egyre többen kijönnek a lányokat bíztatni, mert megítélésem szerint közel 100 fő volt a lelátókon. Remélem, hogy a következő hazai mérkőzésen már győzelmet érhet ez a küzdeni akarás, amit a lányoktól láthattunk ma.

Ezúton is köszönöm és gratulálok a lányoknak!