5-ből 5 győzelem!

Női felnőtt csapatunk megállíthatatlanul halad kitűzött célja felé, amely nem más, mint, a bajnokság „felsőházába” való kerülés. Az elmúlt évvel ellentétben, most nem az első hat, hanem az első négy kerül be, ezért nem elég a hátralevő két mérkőzésünket megnyerni, hanem egy adag szerencse is szükséges hozzá. A hétvégi forduló során a Domony KSE csapatához látogattak lányaink, akik ellen sikerült megszerezniük a tavaszi szezon során az ötödik győzelmüket.

A mérkőzésről bővebben a csapat edzője, Bárány Zsolt számol be nektek.

„A hétvégén Pest megyei forduló kereteiben Kartalra látogatott a csapat ahol a Domony együttese fogadott bennünket. A találkozónak nagy volt a tétje, mivel célkitűzésünk teljesítése érdekében csak a győzelem volt elfogadható.

Ennek megfelelően nagy koncentráltsággal, elszántsággal vetette bele magát a csapat a küzdelembe. Az első félidő játékát a szigorú védekezés, labdaszerzések, lerohanások mellett a kitűnő kapus teljesítmény jellemezte. A vendéglátók kőkemény faultokkal találták magukat szembe, jól működött a blokkolás, rendre meghiúsítottuk az ellenfél beálló támadó játékát is. Amikor mégis eljutottak a kapuing, akkor Kovács Cintia rendre megálljt parancsolt a labdáiknak.

Többször sikerült lefordulni az ellenfélről és lerohanásokból rendre gólt szereztünk. A felállt fal elleni támadójáték is jól működött, átlövőink jelesre vizsgáztak.

Második félidő is ott folytatódott ahol abba hagytuk az elsőt. Megmaradt szilárd védekezés, labdaszerzésből való gyors indulás, hatékony góllövésekkel társítva. Mindenképpen ki kell emelni, hogy, a csapat példás fegyelemmel játszott, ami a győzelemhez vezetett.

Külön ki szeretném emelni Juhász Enikő ifjúsági korosztályú kapusunk kiemelkedő teljesítményét, amivel hozzájárult a hétvégi sikerhez! Nagy jövő áll előtte!

Nagyon boldog vagyok, hogy zsinórban az ötödik győzelmünket is sikerült megszereznünk, de az idény legnehezebb, legfontosabb, mindent eldöntő mérkőzése az most hétvégén lesz.

Lányaink a hétvégén, hazai pályán fogadják a Jászárokszállási VSE csapatát, akik ellen vasárnap (március 11-én) 13:00-kor lépnek pályára. Kérünk minden szurkolót, hogy jöjjenek el és támogassák csapatunkat a helyszínen, a szezon számunkra talán legfontosabb mérkőzésén!

Hajrá Lányok!