60 percnyi izgalom

Hatvani KSZSE – KTE-Piroska szörp 29:28 (16:12)
Mérkőzés időpontja
2019. 09. 15. 15:00
Nézőszám
200 fő
Kiállítások
4 ill. 16 perc
Hétméteresek
7/5 ill. 6/5
Játékvezetők
Nagy Ferenc, Túróczy József
Hatvani KSZSE
HUDÁK – KOVÁCS P. 5(1), PADLA 4, SÁNDOR 1, VAD 1, BALI 3, HORVÁTH 3(1)
Cserék
SZARVAS ANDRÁS (kapus), BUDAY 5(3), BLAZSEK, IGÓ 5, MOLNÁR K., SZARVAS ÁDÁM, RÉPÁSI 1, VARJÚ, VERES 1

Férfi felnőtt csapatunk 2019.szeptember 15-én (vasárnap) játszotta a 2019/2020-as bajnokság első mérkőzését. Hazai pályán fogadták a KTE-Piroska Szörp csapatát, akikkel egy igazán szoros mérkőzést játszva, végül egy góllal ugyan, de felülkerekedtünk.

A mérkőzésről a csapat edzőjét Bárány Zsoltot és a csapat egyik új játékosát, Bali Richárdot kérdeztük.

Bárány Zsolt

Zsolt! Néhány perccel ezelőtt ért véget a mérkőzés. Mondjuk meg őszintén, hogy nem volt egyszerű és izgalommentes a játék. Nagy volt a nyomás a csapaton, hiszen ez volt az első mérkőzésünk NB I/B-ben. Mi a véleményed?

Történelmi pillanat részesei lehettünk ma, hiszen -ahogyan te is mondtad- az első NB I/B-s mérkőzésünket egy nagyon komoly csapat ellen sikerült megnyernünk. Annak tudatában – hogy az utóbbi hetek nem úgy sikerültek, ahogy szerettük volna – a csapat hatalmas tanúbizonyságát adta annak, hogy küzdeni érdemes és ez sikerre is vezethet. Szívből gratulálok a srácoknak a mai teljesítményükhöz.

Bali Richárd

Először is szeretnék gratulálni a győzelmetekhez! Mindenki számára ismert, hogy nemrég csatlakoztál a csapathoz. Kérlek, értékeld a mai mérkőzést, mint az a személy, aki a Hatvani KSZSE első gólját dobta az NB I/B-ben. Ehhez külön gratulálok!

Köszönöm az elismerést a csapat és a magam nevében. Nagyon fontos volt számunkra ez a mérkőzés, hiszen szerettük volna megnyerni. Ez volt az első mérkőzés, amit a csapat NB I/B-ben játszott. Azt gondolom, hogy a csapategység nagyon jól működött, próbáltuk segíteni egymást amellett, hogy igyekeztünk megfelelni az edző kéréseinek is. Van még hova fejlődnünk, de azt gondolom, hogy jó úton haladunk. Várjuk a következő mérkőzést, amit a balassagyarmatiak ellen fogunk majd megvívni ellenük. Az is lehet a mérkőzés apropója, hogy nem rég hazai pályán maradtunk alul velük szemben a Magyar Kupa mérkőzésen, megítélésem szerint, magunkhoz képest gyenge játékkal. Szeretnénk bizonyítani, hogy annál jobbak vagyunk és nem titok, hogy győzni megyünk.