„A bajnokság kimenetele, most dől el számunkra!”

Felnőtt női csapatunk a hétvégén lejátszotta visszavágóját az Érd II. együttesével szemben. Lányainknak most idegenben kellett pályára lépniük, ahol egy remek teljesítménnyel sikerült helytállniuk. A mérkőzésről a csapat edzője, Bárány Zsolt számolt be:

„Úgy léptünk pályára az Érd otthonában, hogy nem volt veszítenivalónk. Az első mérkőzésen nyújtott teljesítmény, azt hiszem mindenkit meglepett, azzal, hogy nem mutatkozott ki a két csapat közti különbség. Úgy gondolom ez most se volt másképp, hiszen méltó ellenfelei voltunk az Érdnek.

Sajnos, nem jó előjelekkel vártuk a találkozót, hiszen két meghatározó játékosomat is nélkülöznöm kellett, az egyik közülük Valló Krisztina volt, a másik az első mérkőzésen orrnyeregrepedést szenvedő Szebellédi Nikolett. Itt szeretném megjegyezni, hogy Niki jelentkezett a játékra, én azonban úgy láttam, hogy nem éri meg kockáztatnunk egy mérkőzés miatt, egy komolyabb sérülést és egy hosszabb kihagyást eredményezett volna.

Ettől függetlenül egyáltalán nem kezdtük megszeppenve a találkozót, hiszen volt, hogy mi vezettünk 4-5 góllal is. Ellenfelünknek a 22-ik percben sikerült kiegyenlítenie, és a félidő végére két gólt szerezni.

A második játékrész elején körülbelül még tíz percig tudtuk magunkat tartani, aztán jelentkezni kezdtek a fáradtságból adódó hibák, ami annak is köszönhető, hogy eleve kevés játékossal tudtunk kiállni. Sajnos, a sok ziccer kihagyása és a fáradtság okozta végül a vereségünket. Természetesen a jobbik csapat nyert, de a mérkőzés képét látva csupán az eredmény mutatja a két együttes közötti különbséget, a játék alapján véleményem szerint nem volt ekkora különbség.

Büszke vagyok a csapatra, hiszen semmiképp nem vallottunk szégyent, és tisztességesen sikerült helytállnunk, ami után semmilyen „rossz szájíz” nem maradt bennünk. A bajnokság kimenetele most dől el számunkra!”

Lányaink a bajnokság felsőházában az 5-8. helyéért küzdhetnek, ahol a csapat ellenfele az Alsónémedi SE együttese lesz, akikkel április 28-án (szombaton) 16:00-kor mérkőznek meg hazai pályán.