A Hajdúböszörmény csapatától is elhoztuk a két pontot

Hajdúböszörményi TE – OKTAT60 Hatvani KSZSE 16-37, (10-18))

OKTAT60 Hatvani KSZSE: ANTÓNI – NÉMETH 2, KORBÉLY 5, KIRÁLY 3, LEDACS KISS 10(4)., DÁNFFY DIÁNA 5, ÉZSIÁS 2
Csere: JUHÁSZ (kapus) – RÓZSA,9(2) , NAGY-GYÖRGY 1, FARKAS

Az eredmény alakulása: 10. p.: 2-6, 23. p.: 6-13, 33. p.: 10-20, 45. p.: 16-24,
Kiállítások: 12 ill. 4 perc
Hétméteresek: 4/1, ill. 10/6

Női felnőtt csapatunk 2021. október 30-án játszotta a bajnokság soron következő mérkőzését. Az ellenfél a Hajdúböszörményi TE csapata volt, akikkel szemben magabiztosan hoztuk el az újabb két pontunkat.

A mérkőzést a csapat edzője,Répási Norbert értékelte:

Szeretnék gratulálni a csapatnak, hiszen egy nagyon jó játékkal, magabiztosan sikerült legyőznünk a Hajdúböszörmény csapatát. Hogyan értékelnéd a mérkőzést?

Köszönjük szépen! Nem azt mondom, hogy ez könnyebb mérkőzés volt, mint az eddigiek, de a lányok maximálisan odatették magukat és teljesen megérdemlik a győzelmet.

Végig magabiztos volt támadásunk és kemény a védekezésünk, amit a kapott gólok számán kiválóan tükröz. Kimondottan erre készültetek, vagy inkább ez a fajta játék már felkészülés volt a következő ellenfélre, a Debrecen csapatára?

Maximálisan teljesítették, amit elvártam tőlük támadásban és védekezésben is, még az utolsó 10 percben is tudtak ritmust váltani és újra mutatni egy gyors játékot a végére. Mindenki hozzátette a maga részét és nagyon pozitív mérleggel hagyhatta el a pályát!
Lenézni senkit nem szabad, nem engedhetjük meg magunknak, hogy több mérkőzésre előbb készüljünk, minden ellenfelet meg kell becsülnünk, így mindig az adott heti meccsre készülünk.