A hazai mérkőzéseink hangulat felelőse – Hatvani Fecó

Lelkesítő biztatás, kitűnő hangulat, és magával ragadó performance. Csak néhány példa, amit Hatvani Ferenc (ismertebb nevén Hatvani Fecó) prezentál, hétről-hétre az OKTAT60 Hatvani KSZSE hazai mérkőzésein. Az idei évtől csatlakozott hozzánk a Hatvani Thai Box Klub vezetője, aki egyben a Hatvani KSZSE első számú hangulatfelelősévé, valamint tiszteletbeli tagunkká is vált. Felnőtt férfi csapatunk utolsó hazai mérkőzése után kérdeztük őt az elmúlt év eseményeiről és tapasztalatairól.

A Hatvani KSZSE első számú hangulatfelelőse lettél, hiszen egy éve, hogy a felnőtt férfi csapat hazai mérkőzésein te buzdítod a nézőket. Hogyan élted meg ezt az egy évet velünk?
„Nagy öröm számomra, hogy csatlakozhattam hozzátok, hiszen az a lendület, adsdsamit ez az Egyesület sugároz az rám is teljesen át ragadt. Amikor felkonferálom a csapatot a pályára, akkor ezt a kitűnő és nagyszerű érzést érzem minden egyes alkalommal. Úgy gondolom, hogy egy dinamikusan fejlődő csapat részese lettem, és bízom abban, hogy a jövőben is ilyen ütemben és ilyen jó eredménnyel fejlődik tovább a csapat és remélem, hogy továbbra is elkísérhetem ezen az úton a fiúkat. Köszönöm, hogy a részese lehettem ennek a bajnoki szezonnak!”

Az utolsó mérkőzésünkön volt jó néhány, a kézilabdán túlmutató fogás, ütés stb. Esetleg a fiúk használtak olyan mozdulatokat, amivel te minden nap találkozol a thai box edzéseken?
„Egy- két ketrecharc mozdulat valóban volt, ami még ott is durvának minősülne. Szerencsére nagyobb sérülés nélkül lehozták ezt a találkozót a fiúk. Jó volt látni, hogy ezeket a kemény ütközéseket, eséseket is jól tudták bírni a srácok, technikásan, a sportszerűség keretein belül tudták ezeket végrehajtani.

A jövőben nagyon szívesen tartanék a fiúknak egy komoly erőnléti edzést, ami mellett tudnánk nekik mutatni egy-két új földre viteli technikát is akár.” 

Minden év őszén, az egyik legjobban várt sporteseménye a városban, a „Harcosok Éjszakája” küzdősport gála. Ebben az évben, ez a rendezvény mikor lesz, és lehet-e már előzetesen tudni róla valamit?
„Október 6. a rendezvény tervezett időpontja. Nagyon fontos számunkra ez a nap, hiszen egybeesik Nemzeti ünnepünkkel, az Aradi vértanúk napjával, és ennek tiszteletére szeretnénk egy Magyar-Osztrák válogatott mérkőzést megszervezni. Sikerült is felvenni velük a kapcsolatot és örömmel csatlakoznak ehhez a kezdeményezéshez. Természetesen hazai győzelmet kívánok!

Szerencsére idén is sokan támogatnak bennünket, köztük az egyik legnagyobb támogatónk, a férfi felnőtt csapat névadó szponzora, az OK-TAT-60 Kft., akik már évek óta meghatározó szerepet töltenek be ennek a rendezvénynek a  megszervezésében.”

Egyesületünk, és a szurkolóink nevében szeretnénk megköszönni az egész éves biztatást, és a kitűnő performance-t Hatvani Ferenc úrnak, aki lelkesedésével és magával ragadó egyéniségével, tovább színesítette mérkőzéseink színvonalát!

Köszönjük!