A hétvégén elveszítettük a két pontot, és elveszítettük a harmadik helyünket

Hatvani KSZSE- Optimum Solar- Békési FKC 30:32 (12:16)

Férfi felnőtt csapatunk 2020. március 08-án (vasárnap) játszotta a bajnokság soron következő mérkőzését. Hazai pályán fogadták a Békés csapatát, akiket az őszi bajnokságban sikerült egy góllal legyőzniük.

Most azonban sajnos az ellenfél csapata bizonyult jobbnak, hiszen két góllal vereséget szenvedtünk, és ezzel csapatunk ismét elveszített két pontot, melynek következtében jelenleg a tabella negyedik helyén állnak, pontegyenlőséggel a Fradival.

A mérkőzésről a csapat edzőjét, Bárány Zsoltot kérdeztük:

Zsolt! Néhány perccel ezelőtt ért véget a mérkőzés. Nehéz szavakat találni, hiszen mindannyian abban bíztunk, hogy – a múlt héthez hasonlóan- sikerül elhoznunk a két pontot. Kérlek, értékeld a látottakat.

Sajnos az elmúlt hetek mérkőzései mondhatjuk úgy, hogy nem az elképzeléseink szerint alakulnak. Ez a mérkőzés sem. A tavaszi fordulóban úgy játszottunk négy mérkőzést, hogy egyik alkalommal sem tudtam a teljes csapatot kiállítani a pályára, ami meg is mutatkozik a teljesítményen. Be kell hogy valljuk, hogy ma nem volt kapusunk, ezt úgy értem, hogy Hudi is és Szarvas András is sérülten védtek, már amennyire tudtak. Azonban nem csak a kapuban maradtak el a teljesítmények, hanem rengeteg mezőnyhiba is volt, hiszen rengeteg ziccert hagytunk ki, védekezésünk szinte nem is volt. Azt sem gondoltam volna, hogy Sándor Roland kiesése ennyire meghatározó probléma lesz majd a csapat játékában.

Jelenleg azon vagyunk, hogy a hibáinkat kijavítsuk és bízunk abban, hogy az előttünk álló mérkőzések végeredménye is ezt igazolja.

A hétvégén a Mizse csapatához megyünk, akik jelenleg a kilencedik helyen szerepelnek.

Így van, de belegondolva az előző heti mérkőzéseken is olyan csapatoktól kaptunk ki, akiket az ősszel legyőztünk, illetve olyanoktól, akik a tabellán utánunk szerepeltek. Nagyon remélem, hogy a sérült és beteg játékosok is pályára tudnak majd lépni és bízom abban, hogy ez a mai vereség a srácoknak is tanulság volt, hogy nem szabad „beleülni” a tavaszi, jó eredményünkbe.