A hevesiek a női ifjúsági csapatunktól is elvették a két pontot

Hatvani KSZSE- Juventus-Panoráma Hevesi SE 29:35 (17:18)

Női ifjúsági csapatunk 2019. december 08-án (vasárnap) játszotta az őszi bajnokság utolsó mérkőzését. Hazai pályán fogadták a Hevesi SE csapatát, akikkel szemben sajnos ifistáink alulmaradtak, így a tabella utolsó előtt helyén szerepelnek jelenleg.

A mérkőzésről a csapat edzője, Répási Norbert számolt be:

„A hétvégén a Heves csapatával találkoztunk. Ahogy arra számítottam egy szoros mérkőzésnek néztünk elébe, amit az első félidő tükrözött is. A gólok felváltva estek mindkét oldalon. ennek eredményeképpen egy nagyon szoros félidőt éltünk meg. Ekkor senki nem tudta volna megmondani mi lesz a végkimenetel.

A második félidőben sajnos volt egy kisebb törés a lendületünkben, ezzel el tudott lépni az ellenfél. Ebben a kisebb törésben sajnos jelen voltak a fegyelmezetlenségek ugyanúgy a játékban, mint a pályán mutatott viselkedésben is. Ami nagyon szembetűnő volt, hogy a lányok kevés ehhez hasonló mérkőzést éltek még meg, ebből kifolyólag jöttek elő a fegyelmezetlenségek is, mert nem tudták kezelni a stresszt, amit egy ilyen mérkőzés jelent a végéhez közeledve. Ennek ellenére nagyon örülök, hogy egyetlen percig sem adták fel és az utolsó percig küzdöttek”