A jó hírek sorozata folytatódik!

Ma is hoztunk nektek egy nagyszerű hírt, ugyanis az Önkormányzat jogi képviselője, Horváth Richárd Polgármester Úr nevében arról tájékoztatott bennünket, hogy a Polgármester Úr a Hatvani Sportcsarnok átadásáról, használatáról és üzemeltetéséről szóló, Egyesületünk és az Önkormányzat közötti új együttműködési megállapodás tervezetet benyújtotta a Képviselő-testület elé.

Az elmúlt másfél évben nagyon sok minden történt, sok mindenen vagyunk túl, de már előre tekintünk és a Polgármester Úr támogatásával a Képviselő-testület döntésére várunk a továbbiakhoz, hiszen csak együttműködve érhetünk el sikereket!

Amint a várossal aláírjuk az együttműködési/üzemeltetési/használati megállapodást, addigra remélhetőleg a Sportcsarnok használatbavételi engedélye is kiadásra kerül és ezt követően kerülhet sor arra, hogy a Sportcsarnokot az Egyesület átadja a városnak, hogy aztán a hatvani sportszerető emberekkel közösen használhassuk azt!

Köszönjük Horváth Richárd Polgármester Úrnak, és a tisztelt Képviselő-testületnek, hogy velünk együttműködve előremozdítják Egyesületünk tevékenységét!

Hajrá Hatvan!
Hajrá Hatvani KSZSE!