A Kézilabdacsarnokunk hasznosítása

Mint ahogyan azt már többször is leírtuk, nemcsak lehetőségünk, hanem kötelességünk is a TAO törvény alapján más sportágaknak, és más sportegyesületeknek időt biztosítani a csarnok használatára.

Eddig már két sportegyesülettel tárgyaltunk, akik örömmel jönnek majd a csarnokba edzeni, versenyezni. A tegnapi nap folyamán Robotka Tamás urat láttuk vendégül, akinek nagyon tetszett a létesítmény. A hasznosításnál azonban figyelembe kell vennünk azt is, hogy a csarnokunk kimondottan a kézilabda céljaira lett megtervezve, és ennek megfelelően készült is el, de szerencsénkre a világszínvonalú sportpadlózat alkalmassá teszi más sportágak számára is. A kosarasoknál az a probléma, hogy a fenti okok miatt nem készülnek, nem készülhettek kosárlabdapalánkok, ami valljuk be, hogy ennél a sportágnál elengedhetetlen 😊

Természetesen, ezeket utólag is meg lehet oldani, amit közösen szeretnénk is megtenni. A járványhelyzet elmúlása után tervezzük vendégül látni a környék iskoláinak vezetőit, testnevelőit azért, hogy megbeszéljük, milyen közös hasznosítást tudunk megvalósítani. A sportcélú hasznosításon túl, véleményünk szerint kiválóan alkalmas a Kézilabdacsarnok különböző iskolai rendezvények, például szalagavatók megtartására is, hiszen jelenleg nagyon sok iskolának ez komoly problémát jelent, és csak létszámkorlátozásokkal tudják megrendezni ezeket a fontos eseményeket.

Bízunk benne, hogy többek között ez is megoldódni látszik a csarnokunk üzembehelyezése után.

A napokban folytatjuk ezeket az egyeztetéseket.Nagyon sok megkeresést kaptunk azzal kapcsolatban, hogy milyen új szakágakat szeretnénk indítani. Konkrét elképzeléseink vannak, amik természetesen labdajátékkal kapcsolatosak, és azt sem bánjuk, hogyha a labdát nem kézzel kell továbbítani 😊

Igen, minden érdeklődőnek azt tudjuk válaszolni, hogy tekintettel arra, hogy az érintett időszakban már nem folyik a bajnokság a sportágunknak, mi nagyon el tudjuk képzelni azt is – kimondottan örülnénk neki- ,ha a következő Karácsony Labdarúgó Kupa már itt kerülne megrendezésre.

Hajrá Hatvan!
Hajrá Hatvani KSZSE!