“A második félidőre rendezni tudtuk a sorainkat, és ennek köszönhetően sokkal erősebbnek éreztem a játékunkat!”

Női felnőtt csapatunk Hajdúböszörmény elleni mérkőzése után , Sepsi Rékával készítettünk egy rövid riportot:

Réka! Szeretnék gratulálni, hiszen hat gólos győzelmet arattatok a Hajdúböszörmény csapata ellen. Igaz, hogy az őszi mérkőzésen nagyobb gólarányú győzelem lett a végén, hiszen akkor 21 góllal sikerült nyerni. Hogyan értékelnéd a mérkőzést?

Megmondom őszintén, hogy én az előző mérkőzésen nem játszottam, de mondták a lányok, hogy az őszi fordulóban elég sok góllal győztek, ezért úgy készültünk, hogy talán meg lehet megint ez a nagy különbség. Nem így sikerült, de szerintem voltak olyan periódusok a mérkőzésen, amikor nagyon jól játszottunk.

Szerinted mi okozhatta – főleg az első félidőben-, hogy nem igazán voltatok ott fejben a pályán?

Én nem éreztem, hogy nem lettünk volna itt, de az tény és való, hogy a koncentráció nem volt olyan, amilyennek lennie kellett. Az elején nem sikerült olyan jól a játék, de az első félidő második felében már sokkal jobbak voltunk, az eredmény ugyan nem ezt mutatta, hiszen döntetlen eredménnyel mentünk el a szünetre. A második félidőre rendezni tudtuk a sorainkat, és ennek köszönhetően sokkal erősebbnek éreztem a játékunkat.

Milyen volt a Hatvani Sportcsarnokban fogadni az ellenfelet?

Nagyon jó, de még fura. Véleményem szerint minden egyes hazai mérkőzésen egyre jobban hozzá fogunk szokni ehhez a pályához.

Gratulálok! További jó felkészülést!

Köszönjük!