A szurkolók kérdezték, mi válaszolunk!

Az ötödik alkalommal megrendezett OKTAT60 Kupát a vártnál is többen kísérték figyelemmel a helyszínen.

Természetesen, elsősorban a mi mérkőzéseinkre jöttek el szurkolni és nagyon sokan érdeklődtek azokról a játékosokról, akik nem léptek a pályára, hogy velük mi a helyzet?

Akik korán érkeztek láthatták, hogy a csapat fotózásán – ami a tavaszi műsorfüzet miatt volt szükséges- Bali Richárd is szerepelt, de játszani nem játszott.

Többen kérdezték, hogy ennek mi az oka?

Ricsi, sajnos egy edzés során megsérült, de a rehabilitáció nagyon jól halad, abban bízunk, hogy a Kecskemét elleni – idegenben február 14-én- mérkőzésen már pályára léphet. Az edzőtáborban is egyénileg készült – főleg erősített- , de már megkezdte a futóedzéseket is. A mindennapi életében már nem okoz problémát a sérülés, de a terhelésre még fokozottan figyelni kell. Buday Dani és Horváth Roland betegség miatt voltak távol, Padla József pedig a szombati első mérkőzésről, iskolai tanulmányai miatt hiányzott. Hudák Henrik vasárnap a második mérkőzésen már nem tudott végig maradni, mert köztudott, hogy elsőszámú kapusunk a Gyöngyös NB I-es csapatában is edzői feladatokat lát el.

Ellenfeleink közül talán a Mizse KC csapatát súlytotta a legjobban a betegséghullám, hiszen hat játékosok különböző egészségügyi problémák miatt nem tudott pályára lépni.