A tavaszi szezon első mérkőzése két pontot hozott a férfi ifi csapatunknak

VS Dunakeszi – Hatvani KSZSE 33:34 (14:20)

Hatvan: Juhász Krisztián, Antalóczy Botond (kapusok) Előházi Máté (3), Baranyi Máté (5), Imre Viktor, Molnár Ádám, Nagy Balázs (13), Takács Milán, Racskó Ádám (1), Kovács Gergő, Csikós Levente (3), Tamás Bálint (3), Pampuk Zsombor (1), Igó Ádám (5)
Vezetőedző: Pápa János , edző : Pintér Zoltán

Férfi ifjúsági csapatunk 2020. február 12-én (szerdán) játszotta a tavaszi szezon első mérkőzését. A VS Dunakeszi csapatával mérkőztek meg, akikkel egy szoros mérkőzést játszva, végül egy gólos győzelmet arattak a hatvaniak, ezzel megszerezték a következő két pontjukat a bajnokságban.

A mérkőzésről a csapat edzője, Pápa János számolt be:

„A legfontosabb, hogy a két pontot megszereztük. Jól kezdtük a mérkőzést, hamar magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést, és mondhatni 45 percig jól kézilabdáztunk. Ekkor magabiztos vezetésünk tudatában „bealudtunk” egy kicsit. A külső körülmények is megváltoztak kissé, így a végére kínkeserves, egy gólos győzelmet arattunk. A tanulság az, hogy a srácoknak meg kell tanulniuk, hogy 60 percig csak a saját dolgukra kell koncentrálniuk! A csapat erejét viszont mutatja, hogy szorult helyzetben is megtudták tartani előnyüket, amiért nagyon is megdolgoztak. Gratulálok a srácoknak!”