Az év első támogatója!

Egyesületünk életének működésében nagyon fontos, hogy olyan támogatókat keressünk és találjunk, akik anyagilag is tudnak minket segíteni annak érdekében, hogy a több száz fős utánpótlásunkat és felnőtt csapatainkat működtetni tudjuk. Ez nem minden esetben jelent anyagi támogatást – bár most ebben az esetben azt is jelentette-, hanem különböző anyagokat, eszközöket vagy lehetőségeket kapunk céljaink eléréseinek érdekében. Az év első támogatója az RLB-60 Bt. volt.

Lehet, hogy sok hatvaninak a cég neve nem ugrik be első olvasatra és csak a fényképen látható – bal oldalt Antalóczy Péter úr, az Egyesületünk elnöke, jobb oldalt pedig Lauber Attila, a cég beltagja és ügyvezetője – személyeket ismeri fel és tudja a céget azonosítani. Igen, ennek a cégnek tulajdona és a működtetője a B40 Fitness Centrumnak, amelynek neve immár 5 éve a hatvaniaknak egyet jelent az igényes testedzés és kulturális sportolási lehetősséggel. Gyakorlatilag a nyitás pillanatától látni lehetett, hogy színvonalas szolgáltatásaikra és világszínvonalú gépekkel berendezett termeikre komoly igény van, amit mi sem jellemez jobban, hogy aránylag gyorsan, jelentős bővítésre volt szükség, amit a közelmúltban meg is valósítottak.

Ma már aki ide látogat egy kétszintes, közel 800 m2-es alapterületű komplexumban találja magát, melyet teljes légkondicionálással, gépi szellőztetéssel láttak el és a hét minden napján várják a sportolni vágyókat. A termeket világszínvonalú Technogym Personal Selection fitness gépekkel szerelték fel, és hogy edzés közben is legyen lehetőség a szórakozásra, zenehallgatásra, arról az egész épületben RCF hangtechnikával felszerelt központ gondoskodik. Összességében elmondható, hogy az ide betérők kényelmes és látványos belső terekkel találkozik, ahol igényes öltözők és mosdók vannak. A recepción csinos, segítőkész kolléganők várják a sportolni vágyókat, vagy azokat is, akik csak egy kávét, egy szendvicset, vagy egy salátát szeretnének elfogyasztani. A földszinten található egy shop is, amiben a sportoláshoz szükséges segédeszközöket és táplálékkiegészítőket lehet vásárolni. Az igényes testmozgásra vágyó látogatók kényelmét szolgálja, hogy a Fitness Centrum rendelkezik egy nagy kamerákkal őrzött parkolóval, ahol a kerékpárok tárolására is nyílik lehetőség.

Egyesületünk folyamatosan küzd a teremigények kielégítésével, ezért volt fontos és minőségi változás az életünkben, amikor immár közel két éve megállapodást kötöttünk, hogy csapataink egy része itt végzi a kondicionális edzéseit. Aránylag rövid egyeztetés után, mely arra szolgált, hogy elkerüljük a csúcsidőt és az évek óta törzsközönségnek ne okozzunk zsúfoltságérzetet, megtaláltuk azokat a napokat és idősávokat, amikor a sportolóink edzhetnek a Fitness Centrumban. Köszönjük az edzési lehetőségeket és az anyagi támogatást az RLB-60 Bt.-nek, Lauber Attilának a cég tulajdonosának, Olasz Zoltán üzemeltetési vezető úrnak és a cég minden dolgozójának az együttműködést és a segítséget. Bízunk abban, hogy a jövőben nemcsak megmarad, hanem erősödik is ez a kapcsolat!

Ugyanakkor bíztatunk minden sportolni vágyót, hogy válassza a B40 Fitness Centrum színvonalas szolgáltatásait.