Bajnokok a férfi ifisták!

OKTAT60 Hatvani KSZSE – Juhász ’99 Füzesabonyi SC 36:20 (19:10)

Férfi ifjúsági csapatunk 2019. április 28-án (vasárnap) játszott a bajnokság talán egyik legfontosabb mérkőzését, hiszen győzelmükkel megszerezték maguknak a tabella első helyét és méltán nevezhetjük őket „Bajnok csapatnak”.
A mérkőzést közel 130 fő szurkolta végig a Kodály tornacsarnokában.

A végeredményről és a mérkőzésről a csapat edzője, Pápa János számolt be:

Pápa János
edző

Igyekeztünk egész héten úgy készülni , hogy ez a meccs is csak egy bajnoki mérkőzés lesz a huszonkettőből , de tudat alatt mindenki tisztában volt azzal, hogyha pontot szerzünk, akkor bebiztosítjuk a végső győzelmünket a bajnokságban . Valószínű , hogy ezek a gondolatok jártak a fiúk fejében is a mérkőzés elején, mert az első tizenöt percben körülményesen, lassan kézilabdáztunk, magunkon tartva ezzel az ellenfelet. Ekkor a védekezési taktikánkon változtattunk és ezzel sikerült megzavarnunk a Füzesabonyiakat.
Sok labdát szerezve könnyű gólokat lőttünk és magabiztos előnnyel mentünk szünetre. A második félidőben megmaradt a srácokban a kellő koncentráció, az eredményt folyamatosan növelni tudták , és örömkézilabdával, 16 gólos győzelemmel nyertünk meg a mérkőzést és lettünk bajnokok!
Gratulálok a srácoknak, de megjegyzem, hogy van még hátra két mérkőzés, ugyan azok már tét nélküliek , de mindkét meccset meg szeretnénk nyerni!