Bravúros védések a leány serdülő csapat kapusától

Leány serdülő csapatunk 2022. március 16-án (szerdán) játszotta első hazai mérkőzését a hatvani sportcsarnokban. Az ellenfél a Kazincbarcika csapata volt, akiket egy izgalmas mérkőzésen végül sikerült egy góllal legyőznie a serdülő lányoknak.
A győzelemhez nagyban hozzájárult, hogy a csapat kapusa Mrkva Zita bravúros védéseket mutatott be, hiszen nemcsak ziccereket védett, hanem hétmétereseket is.

A mérkőzés után vele készítettünk egy rövid interjút:

Zita! Először is szeretnék gratulálni, hiszen az első mérkőzéseteket itt, a Hatvani Sportcsarnokban sikerült egy gólos győzelmet aratni a Kazincbarcika csapata ellen, amihez te is nagyban hozzájárultál, hiszen nemcsak ziccereket, hanem hétmétereseket is védtél. Hogyan értékelnéd a mérkőzést?

Köszönjük szépen! A mérkőzés eleje elég nehezen indult, hiszen a 10. perc után elkezdett az ellenfél csapat vezetni. A második félidőre sikerült összeszedni magunkat testileg és lelkileg is egyaránt, és ennek köszönhetően sikerült átvennünk a vezetést.

Milyen érzés volt a sportcsarnokban tétmérkőzést játszani?

Egyrészt szokatlan, másrészt viszont nagyon jó érzéssel tölt el, hogy most már tényleg hazai pályán tudunk játszani. Nagyon örülünk és a szurkolóknak is nagyon köszönjük, hogy eljöttek.