Deák Dalma

Rövid riportok keretein belül szeretnénk bemutatni a Hatvani KSZSE női felnőtt csapatának új játékosait. A riportok a felkészülés kezdetén készültek, melyeket folyamatosan tesszük közzé.

Elsőként Deák Dalmát mutatjuk be Nektek.

1. Kérlek egy pár szóval mesélj az eddigi pályafutásodról!
Tekintettel arra, hogy balkezes vagyok, így jobb szélen játszottam elsősorban jobb átlövő poszton. A legjobb eredményemnek azt tartom, hogy az Eger NB I/B- s csapatába kerültem. Előtte utánpótlásban játszottam Siófokon, illetve NB II felnőtt csapatban, akikkel sikerült megnyernünk egy bajnokságot. A legutóbb fél évig Mezőkeresztesen játszottam kettős igazolással.

2. Miért esett a választásod most a Hatvani KSZSE-re?
Nagyon nagy reményt látok a csapatban. Bárány Zsolt edző nagyon jól látja a dolgokat, és sokat tud segíteni nekünk abban, hogy tovább tudjunk fejlődni és még jobbak legyünk. Személy szerint nekem az nagy segítség, hogy egyénileg is foglalkoznak velem, hiszen jelenleg még le vagyok maradva technikailag.

3. Hogy megy a beilleszkedés?
Eddig nagyon jól, szerintem a lányoknál ezzel amúgy sem szokott probléma lenni. Egyre jobb a társaság. Van, akit ismertem már korábbról ismerek, de sok új arc is van a csapatban.

4. Hogy érzed, hogy halad a felkészülés? Konkrétan a tiéd, illetve a csapaté.
Még csak most kezdtük el, de szerintem egyre jobban haladunk, bár ez alatt a három nap alatt ezt még annyira nem lehet érzékelni. Dolgozunk, remélem sikeres lesz.

5. Milyen teljesítményt vársz el magadtól az idény során?
A legjobbat szeretném nyújtani az egész szezon során, remélem sikerülni is fog.

6. Mit vársz el a csapattól az idény során?
Mindenképp a feljutást, egy magasabb osztályba való kerülést, mert az a célunk.