Debütált az U8-as fiú csapatunk

A hétvége során játszotta első mérkőzését, az idén alakult U8-as fiú csapatunk. Március 24-én (szombaton) Gyöngyösre látogattak, ahol elsőnek a Gyöngyösi KK 7 Visonta csapatával, majd az Egri VSI III. együttese ellen léptek pályára. A mérkőzésekről a csapat edzője, Répási Norbert számol be:

„Az U8-as fiú csapat esetén egy nemrég megalakult együttesről beszélhetünk, így a velük szembeni elvárás még nem lehet nagy. A srácok az edzések során nagyon ügyesek, és igyekeznek megtanulni minden fontos kézilabdai alapot. Elsősorban a mozgás fontossága és sport megszerettetése a célunk, de örömmel látjuk, hogy napról-napra egyre jobban kezdik megérteni a játékot is.

A hétvégén „debütált” a csapat, hiszen nem is egy, hanem rögtön két mérkőzésen mutathatták meg, mit is tanultak az év során. Első találkozónkat a Gyöngyösi KK 7 Visonta csapata ellen játszottuk. Mivel ilyen korosztályos mérkőzéseken nem számoljuk a gólokat, így pontos eredményt nem tudunk mondani, minden esetre a fiúk helyt álltak és nagy valószínűséggel győzelmet is arattak.

A második összecsapást az Egri VSI III. csapata ellen játszottuk, akikkel már egy szorosabb mérkőzésen kellett helyt állunk. Az egész találkozó alatt oda-vissza mentek a gólok.

Nagyon büszke vagyok a fiúkra, hiszen ha csak arról ejtünk szót, hogy egy idén megalakult társaság játszott, máris komoly eredményt értek el, meglepő és bátor módon a  találkozó során. Ettől többet azt hiszem, nem is kérhetünk, várhatunk el tőlük! Örömmel tölt el az a tény,  hogy így sikerült bemutatkoznunk  a „nagyközönségnek”!

Gratulálok a fiúknak!”

Csapat tagjai: Balog Levente, Baranyi Bence, Juhász Patrik, Csizmadia Mátyás, Dianovics Zsolt Krisztián, Torda Tibor Olivér, Novák Máté, Széll Balázs