Díszoklevél – Tatár Péter

Május 25-én a polgármesteri hivatalban tartott ünnepélyes díjátadáson, az NB II-es bajnokság Északi csoportjának harmadik helyezéséért járó érem mellett kitüntetést is átvehetett két játékosunk, Rácz Csaba és Tatár Péter. Összefoglalónkban Tatár Pétert pályafutását mutatjuk be, aki kilenc évet kézilabdázott, Hatvanban.

Tatár Péter kilenc éve a felnőtt férfi csapatunk tagja. Általános iskolás korában, ismerkedett meg a kézilabdával, melyet a középiskolában, majd a főiskolán is tovább folytatott, ahol az ifjúsági csapat tagjaként az NBI/B-es bajnokságban játszott. Ezt követően Gyöngyössolymosra került, majd a Hatvani KSZSE-be igazolt.

A kilenc év alatt játékosként megyei, és NB II-es bajnokságban is egyaránt szerepelt. Ez idő alatt, ha a csapat érdeke úgy kívánta, volt olyan év, amikor, nemcsak saját posztján beállósként, hanem irányító, és átlövő poszton is játszott, és ezekben a számára szokatlan szerepkörökben is kimagaslóan teljesített, hiszen abban a szezonban összesen 142 gólt lőtt.

Játékosként, és emberként egyaránt, a győzni akaráson túl mindig a sportszerűség jellemezte őt.

Nagy megtiszteltetés ez a díj számomra, egyelőre nehéz még arról beszélni, hogy vége az aktív pályafutásomnak, hiszen még nagyon friss az élmény. Én döntöttem így, hogy abba szeretném hagyni, így ha a pályán nem is, de szurkolóként a lelátóról remélem, hogy hozzá tudom majd segíteni a csapatot a győzelmekhez.

Az ünnepi éremátadásról csak azt tudom mondani, hogy nagyon színvonalasra sikerült. Tény, hogy a csapat eddig még nem vehetett át ilyen kitüntetést, így ez egy különleges alkalom volt nekünk. Számomra pedig igazán felemelő volt, hogy ilyen egyéni elismerést kaphattam. Köszönöm!”

Köszönjük Péternek ezt a kilenc évet, amit az Egyesületünknél és a felnőtt férfi csapatnál töltött, valamint gratulálunk a díszokleveléhez, amit Polgármester úrtól vehetett át.

További sok sikert kívánunk neki!

Köszönünk mindent Tati!