Dobpergés, kürtszó, pattanásig feszült idegek!

Hatvani KSZSE – Balmazújvárosi KK 26:25 (14:15)

Férfi felnőtt csapatunk 2019.szeptember 29-én (vasárnap) játszotta a bajnokság soron következő mérkőzését. Hazai pályán fogadták a Balmazújvárosi KK csapatát, akikkel szemben egy korántsem egyszerű mérkőzést játszott a csapatunk. A feszültésg nem csak a játékosokon érződött, hanem a szurkolókon is. Pattanásig feszültek az idegek, nem csak a pályán, hanem a lelátón is. Végül, ugyan csak egy góllal, de felülkerekedtünk a balmazújvárosiakon.

A mérkőzésről a csapat edzőjét, Bárány Zsoltot kérdeztük a mérkőzést követően.

Zsolt! Néhány perccel ezelőtt ért véget a mérkőzés, ahol egy fantasztikusan jó csapatot sikerült egy góllal legyőznünk.

Igen, az NB I/B-ben már nincsenek olyan különbségek, mint amik az NB II-ben voltak és véleményem szerint a mi csoportunk lényegesebben erősebb is, mint a másik. Ellenfelünk egy nagyon jó csapat. Több olyan játékosuk is van, aki megítélésem szerint az NB I-ben is megállná a helyét.

A mérkőzés előtt a laikusok simán gondolhatták, hogy egy egyszerű mérkőzés lesz, hiszen mi két győzelemmel kezdtünk, ők pedig két vereséggel.

Igen, ez nagyon becsapós volt, de ne felejtsük el, hogy azzal a két csapattal szemben maradtak alul 1, illetve 2 góllal, akik az előző bajnokságban még az NB I-ben játszottak. Cegléddel szemben a második félidőben, emlékeim szerint volt, hogy 7 góllal is vezettek és igazából ez mutatja meg ennek a csapatnak az erejét. Ellenünk is vezettek az első félidőben 6 góllal, melyet 1-re tudtunk lecsökkenteni a 30. percre. Tény, hogy rengeteg ziccert hagytunk ki, amit biztos, hogy nem lehet sokáig büntetlenül megtenni.

Következő napok programjai?

Hétfőn, kedden edzés, szerdán pedig egy hosszú út vár ránk, mert megyünk Békésre, ahol 18 órakor kezdődik a mérkőzés.

Jó utat kívánunk!

Köszönjük!