Edzés a B40-ben!

Kedves László szakmai igazgató beszámolóját olvashatják felnőtt férfi csapatunk edzéséről, a B40 Fitness Klubban:

“Már az elmúlt év szeptemberében megfogalmazódott az edzői stábunkban, hogy a férfi, női, valamint az  ifjúsági férfi csapatunk számára a kondicionáló edzésekre edzőtermet kellene biztosítanunk.

Rövid keresgélés után a B40 Fitness Klub-ot találtam erre a legalkalmasabbnak Hatvanban, mert méltán mondhatom azt, hogy világszínvonalú gépekkel van felszerelve, illetve biztosított a kulturált öltözési, és tisztálkodási lehetőség is. A körülményeket mi sem jellemzi jobban , hogy amikor Bárány Zsolt utánpótlás igazgató kollégámmal megnéztük a termet, arra a megállapításra jutottunk, hogy válogatott kézilabdás korunkban mi is örültünk volna annak, ha ilyen, minden igényt kielégítő helyen  készülhettünk volna a mérkőzéseinkre.  A női, és férfi felnőtt csapatunk tagjai döntően egyénileg látogatják az edzőtermet, az ifjúsági férfi csapat pedig elsősorban csoportosan tart edzéseket.

A csoportos edzések időpontját úgy szervezzük, hogy az ne érintse a délutáni, illetve a kora esti csúcsidőszakot, hiszen a város méltán legnépszerűbb edzőtermét sokan látogatják.

Egyesületünk vezetősége és az edzőterem tulajdonosai sem szerették volna, ha zsúfoltságot okozzunk a teremben.

Március 29.-én (csütörtökön),  felnőtt férfi csapatunk-  egészséges, és nem sérült játékosainak- tartottam itt edzést. Olasz Zoltán üzemeltetési vezető fogadott minket, és mutatta be a termet azoknak, akik ezidáig még nem voltak itt. Külön örültünk annak, hogy megmutatta az új edzőtermet, ahová az emeletről hamarosan átköltöztetik az eszközök jelentős részét, továbbá megnézhettük  azokat az új gépeket is, amiket már kimondottan ide vásároltak.  Ezek között voltak olyanok is, melyekkel eddig  még nem is találkoztunk, így ezeket külön érdeklődéssel tekintettük meg, illetve próbáltuk ki őket. A bemutató után egy kimondottan jó hangulatú, és intenzív edzést tartottunk. Látva a fiúk lelkesedését biztos vagyok abban, -különösen a felkészülési és alapozó időszakban-, sokszor fogunk itt edzést tartani.”

Még egyszer köszönjük a B40 tulajdonosaink, és Olasz Zoltán üzemeltetési vezetőnek, hogy lehetőséget biztosított nekünk arra, hogy megtekinthessük az új termet, és kipróbálhassuk az új gépeket.