Edzői megbeszélés

A Hatvani KSZSE edzői stábja 2019. január 15-én megtartotta évadnyitó megbeszélést.
Bárány Zsoltot, az Egyesület utánpótlás igazgatóját – aki egyben a férfi és a női csapatunk edzője is-, illetve Pápa János edzőt kérdeztük arról, hogy mi hangzott el a megbeszélésen.

Bárány Zsolt

Ettől az évtől kezdve újdonság, illetve változás az, hogy Pápa János nemcsak a három korosztályos fiú csapatért felel, hanem a teljes fiú utánpótlást is felügyeli, segítve ezzel a munkámat. Kezdtük azzal, hogy értékeltük az előző félévet és ezen belül megbeszéltük, illetve pontosítottuk, hogy eddig ki, melyik iskolában dolgozott tanórai kereteken belül és azt is, hogy milyen változások lesznek ezen a területen.
Pontosítanunk kellett a teremigényeket is, illetve az edzők leadhatták az eszközigényeket is. Tekintettel arra, hogy nagyon komoly dokumentációt kell vezetniük az edzőknek, ezekről is szót kellett ejteni, valamint áttekintettük a felkészülés folyamatát, bezárólag azzal, hogy a felnőtt és a korosztályos csapataink hol és mikor fognak majd felkészülési tornákon részt venni. Hamarosan lejárnak a sportorvosik, ezért ezeknek megújításáról is beszélnünk kellett.

Pápa János

A január 19-re szervezett toborzót is pontosítottuk, illetve egyeztetnünk kellett a kisiskolás bajnokságot is. Megkezdik szereplésüket az U8,U9 és az U10-es csapataink is, ami szintén komoly logisztikai feladatok elé állítják az edzőket.
Elnök úr is megtisztelt minket jelenlétével és az ő közreműködésével is nagyon sok technikai dolgot tisztáztunk. Így a 1,5-2 órásra tervezett megbeszélés több mint 3 órásra sikeredett, de amikor felálltunk, azt gondolom, hogy nagyon sok mindenre választ tudtunk adni Bárány Zsolttal az edzőknek.
Az Egyesület vezetésének komoly elvárásai vannak az edzőkkel szemben és mi igyekszünk ezeknek megfelelni.