Egy döntetlen, egy vereség az LU15-nél

Hatvani KSZSE- Juventus Panoráma Hevesi SE 16-16 (7-6)

XVI.Ker KMSE – Hatvani KSZSE 37-20 (17-10)

LU15-ös csapatunk 2022. november 20-án (vasárnap) két mérkőzést is játszott hazai pályán.Az első mérkőzésen szoros mérkőzést játszva döntetlen eredmény született, a második mérkőzésen viszont alulmaradt a csapatunk.

A mérkőzéseket Bárány Zsolt és Szarvas Regina értékelte:

Bárány Zsolt

“A szokásos forma mutatkozott most is a lányokon. Az 5:1-es védekezés és a támadások nagyon jól mentek, ezt mutatta az is, hogy az első félidőben végig magabiztosan vezettünk. A második félidőben, amikor más formában kellett játszanunk, sajnos nem találtuk a formánkat. Ettől függetlenül egy szép eredményt tudtunk elérni, hiszen döntetlen végeredmény született”

Szarvas Regina

A délutáni mérkőzésen a jó erőkből álló 16. kerület csapatával találkoztunk. Kissé bátortalanul kezdtük meg a mérkőzést majd, amikor elkezdtük felvenni a mérkőzés ritmusát, utána sajnos sorra veszítettük el a játékosainkat. A második félidőt már szinte végig emberhátrányban játszottuk le, az utolsó 10 percben pedig már csak négy mezőnyjátékosunk maradt bevethető. Sajnálom a lányokat, hogy így alakult ez a mérkőzés, mert biztos vagyok benne, hogy a sérülések nélkül egy sokkal szorosabb találkozót játszottunk volna. Ettől függetlenül dicséret illeti a csapatot, mert az utolsó percekig küzdöttek, futottak, védekeztek és igyekeztek gólokat szerezni a körülmények ellenére is, nagyon büszke vagyok rájuk!