Egy fordulatos és izgalmas mérkőzésen maradtunk alul

Nyíregyházi SN KFT – Hatvani KSZSE 31:29 (13:11)
Játékosok:
Hatvan: Juhász Krisztián, Antalóczy Botond (kapusok), Igó Ádám (5), Veres Balázs (6), Nagy Balázs (8), Molnár Ádám, Pampuk Zsombor (2), Kovács Gergő (5), Gyuris Bálint (1), Racskó Ádám, Tamás Bálint, Takács Milán, Csikós Levente (2), Kompolti Bálint

Férfi ifjúsági csapatunk 2019. november 21-én (csütörtökön) játszotta a bajnokság soron következő mérkőzését a Nyíregyházi SN KFT csapatával, akikkel egy fordulatos és izgalmas mérkőzésen sajnos 2 góllal alulmaradt csapatunk.

A mérkőzésről a csapat edzője, Pápa János számolt be:

„Fordulatos, izgalmas, jó mérkőzésen sajnos alul maradtunk a Nyíregyháziakkal szemben. Teljesítményünk ingadozott, a mérkőzés bizonyos szakaszaiban lassú kézilabdát játszottunk, ami ránk nem jellemző. Időnként „pánik” helyzetben az ellenfél 2-3 gólos vezetésénél szólogattunk bele a ránk jellemző módon a mérkőzésbe. A végjátékba döntetlen állással mentünk bele, de megpecsételte sorsunkat, hogy az utolsó 5-6 percből négyet emberhátrányban játszottunk. Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy nem a megszokott kerettel utaztunk, mivel három játékosunk is szalagavató ünnepségen vett részt, és emiatt a belső posztokon nem tudtuk kellően forgatni, frissíteni a csapatot. Ezek után a tavasszal az lesz a fő feladatunk, hogy hazai pályán minimum 3 góllal győzzük majd le a nyíregyházaiakat.

Dolgozunk tovább, kijavítjuk hibáinkat. A hétvégén az Algyő elleni rangadó következik”