Egy gólos győzelem a serdülő csapatnál

Hatvani KSZSE- Kazincbarcikai KSE 23:22 (9:14)

Leány serdülő csapatunk 2022. március 16-án játszotta a bajnokság soron következő mérkőzését. Az ellenfél a Kazincbarcikai KSE csapata volt, akikkel szemben egy gólos győzelmet arattak a hatvani serdülők.

A Hatvani Sportcsarnokban játszott első mérkőzésről az Egyesület alelnökével, Szombati Lajos úrral készítettünk egy riportot:

Alelnök úr szeretnék gratulálni, hiszen a serdülő csapat most játszotta az első tétmérkőzést a Hatvani Sportcsarnokban, ahol egy gólos győzelmet arattak a Kazincbarcika csapata ellen. Milyen érzés az Egyesület alelnökeként látni azt, hogy a játékosok végre birtokba vehették a csarnokot?

Nagyon büszke vagyok a lányokra, hogy győzni tudtak, hiszen egy hullámvölgybe kerültek, ahonnan sikerült visszajönniük. Az érzelmeim vegyesek, hiszen körülbelül három hét választ el minket attól, hogy azt mondhassuk, hogy két éve készült el a csarnok, de azt gondolom, hogy ezt most már engedjük el.
Jó volt látni, hogy a serdülő csapat győzni akart és ezért mindent meg is tettek, hiszen az egész mérkőzés alatt küzdöttek és akartak.
Annak különösen örülök, hogy működik az utánpótlás nevelés, hiszen a csapatunk kapusa Hatvanba jár iskolába, a legeredményesebb játékosunk Ági pedig turai. Azt gondolom, hogyha a környékbeli településeken is lesznek majd edzéseink és toborzásaink, akkor még eredményesebbek tudunk majd lenni. Szeretnénk megteremteni a lányoknak a tovább fejlődési lehetőséget, de erről egyelőre nem szeretnék többet mondani.
Bízom benne, hogy a vasárnap, 16 órakor kezdődő ifjúsági mérkőzésen, és a 18 órakor kezdődi női felnőtt mérkőzésen nagyon sokan leszünk majd. A mobil lelátón 260 fő tud helyet foglalni. Bízom benne, hogy leszünk ennyien és együtt tudunk szurkolni a hatvani csapatoknak!