Egy korszak lezárul, búcsúzik Antóni Viktória csapatunk hálóőre

Múlt héten csütörtökön három távozó játékostól köszöntünk el, köztük Antóni Viktóriától, aki három szezont töltött Egyesületünknél.

„Szeretném megköszönni az itt töltött időszakot minden csapattársamnak, a stáb tagoknak és a szurkolóknak, akik segítették ezt a három szép évet, amit Hatvanban játszottam. Fontos kiemelni azt, hogy játszottam, mert ez nagyon fontos nekem amellett perszer, hogy igyekeztem a maximumot nyújtani, hogy segíteni tudjam a lányokat. Azt gondolom, hogy sok mindent tanultam itt magamról és az olyanfajta sportról, ami örömet okoz. Ez köszönhető az egyesületnek, a szurkolóknak és az edzők maximális bizalmának, ami minden játékos számára nélkülözhetetlen. Szerettem itt lenni és jó embereket megismerni. A legjobb tudásom szerint igyekeztem a csapat hasznára lenni akár a pályán, vagy mellette, akár az öltözőben.
Életkor szerint még biztosan lehetett volna folytatni a játékot, de azt gondolom, hogy egészségügyi szempontból ez volt a legjobb döntés, amit hozhattam.Bízom benne, hogy sikerült a felém támasztott elvárásoknak megfelelni. A kapus poszt miatt nem aggódom, mert szerintem ez megoldódott a jövőre nézve. További sok sikert kívánok a csapatnak és az egyesületnek!