Egy napos torna Gyulaházán

Női felnőtt csapatunk, az OKTAT60 Hatvani KSZSE a tavaszi felkészülés keretén belül január 29-én egynapos tornára utazott Gyulaházára, ahol a Kisvárda NB I-es ifjúsági csapatával, valamint a Vitka SE együttesével játszottak mérkőzéseket.

Ezúton is szeretnénk megköszönni a Perla-X Kft-nek és a KEX Autós-Motoros Iskolának, hogy szponzorálták a kupa utazási és szállás költségeit.

Az egynapos tornáról a csapat edzője, Bárány Zsolt számolt be:

„Először is szeretném megköszönni a vezetőségnek és a szponzoroknak, hogy lehetőséget biztosítottak arra, hogy egy nappal a torna előtt el tudjunk utazni Gyulaházára. Tekintettel arra, hogy a település 225 kilométer távolságra van tőlünk, és az első mérkőzésünket szombaton, délelőtt 10 órakor játszottuk, fontos volt, hogy tudjanak pihenni a játékosok. Az előző napi utazásnak köszönhetően egy csapatépítő estét is együtt tudtunk tölteni a lányokkal. Az indulás előtt két nappal derült ki, hogy 5 játékos beteg lett, így ők nem tudtak elutazni velünk. Sajnos az is nehezítette a dolgunkat, hogy a beteg játékosok közül 4 fő a kezdőcsapat tagja, így az ő „helyettesítésüket” meg kellett oldanunk. A korosztályos lányokkal kellett feltöltenünk a keretet, akik között volt olyan is, aki a serdülő csapatban játszik. A jövőre tekintve még nagyobb hangsúlyt kell fektetnünk az utánpótlás korosztály fejlesztésére, de nagyon örülök annak, hogy most is igénybe tudtam venni őket. Az első mérkőzést a Kisvárda NB I-es ifi csapatával játszottuk, akik nagy gólarányú győzelmet arattak felettünk. A második mérkőzésen a Vitka SE csapata volt az ellenfelünk, akinek azért is örülök, mert velük a bajnokságban is találkozunk. Az első félidőben nagyon koncentráltan játszottunk annak ellenére, hogy a kezdő kapusunk – Antóni Viki- nem lépett pályára, hiszen az első mérkőzésen meghúzódott. A felforgatott felállás ellenére a lányok nagyon odatették magukat ezen a napon és azt gondolom, hogy egy jó alapja volt ez a torna a felkészülésünknek.
Még egyszer köszönöm a magam és a csapat nevében, hogy lehetőséget kaptunk erre az alkalomra”