Egy nehéz mérkőzésen sikerült itthon tartani a két pontot

Hatvani KSZSE – VS Dunakeszi 30-23 (12-11)

Női felnőtt csapatunk 2023. március 11-én (szombaton) játszotta a bajnokság soron következő mérkőzését. Hazai pályán fogadták a VS Dunakeszi csapatát, akikkel szemben végül hét gólos győzelmet sikerült aratni hazai pályán.

A mérkőzést a csapat edzője, Bárány Zsolt értékelte:

Zsolt! Először is szeretnék gratulálni, hiszen sikerült itthon tartani a két pontot a Dunakeszi csapata ellen, hiszen egy hét gólos győzelmet sikerült aratnunk. Az első félidő nem sikerült túl jól, viszont a második félidőre összekapták magukat a lányok. Hogyan értékelnéd ezt a mérkőzést?

Azzal kezdeném, hogy én is gratulálok a lányoknak, mert ez egy nagyon-nagyon nehéz mérkőzés volt. Szeretnék egészen visszamenni oda, hogy a két héttel ezelőtti Gödi vereséget nehezen tudtuk megemészteni. Nagyon sok hibával játszottunk és nem mellesleg rossz előjelekkel is jöttünk, mert 14 játékosunk volt, ebből 3 kapus, tehát 11 mezőnyjátékos állt ma rendelkezésre sérülések, betegségek miatt. Azt kértem a lányoktól, hogy nagyon figyeljenek oda főleg az elején, hiszen nálunk visszatérő probléma, hogy a mérkőzés elején hajlamosak vagyunk „bent ragadni az öltözőben”. Amikor sikerül felpörögnünk, akkor már minden megy a maga útján, viszont ilyenkor kell ledolgoznunk az ellenfél csapat előnyét. Úgy gondolom, hogy elég nehezen indultunk el, de sikerült rendeznünk a sorokat és kicsit nehezen, de lehoztuk az első félidőt. A második játékrészben kellett némi nyomást gyakorolni, de még mindig van min javítanunk, mert bizonyos szituációkban nem tudunk megfelelően helytállni. Ezeket a problémákat kell megoldanunk, illetve gyorsítanunk kellene a játékunkon.

Külön szeretném kiemelni a kapusteljesítményt, hiszen a lányod volt az, aki szinten 60 percen keresztül védett a kapuban egy nagy kihagyás után. Milyen érzés edzőként és milyen érzés apaként őt látni?

Edzőként nem kiabálhatok és nem ujjonghatok a pálya szélén, amikor pörög a mérkőzés, de a mai mérkőzésen belülről, hogyha látta volna valaki, szerintem körülbelül 5000 néző ugrott fel bennem, mert nagyon boldog vagyok, hogy ilyen jól megy neki.

Gratulálok és további jó felkészülést nektek!

Köszönjük!