Egy nyerhető mérkőzésen veszítettük el a két pontot…..

Hatvani KSZSE- Mizse KC 28:31 (17:16)

Férfi felnőtt csapatunk 2019.október 13-án (vasárnap) játszotta a bajnokság soron következő mérkőzését. Hazai pályán fogadták a Mizse KC csapatát, akikkel szemben egy izgalmas, fordulatos mérkőzésen, de végül alulmaradt a csapatunk. Így, hogy elvesztettük ezt a fontos két pontot jelenleg a tabellán másik két csapattal együtt – ContiTech FKSE-Algyő és Mizse KC- 8 pontunk van.

A mérkőzésről a csapat edzőjét, Bárány Zsoltot kérdeztük.

Zsolt! Néhány perccel ezelőtt ért véget a mérkőzés. Azt gondolom, hogy egy nyerhető mérkőzésen maradtunk alul, hiszen az első félidőben volt olyan is, hogy 5 góllal is vezettünk. Kérlek, értékeld a látottakat.

Az első perctől kezdve tudtuk, hogy ez nem lesz egy egyszerű mérkőzés, hiszen a Mizse egy nagyon lendületesen és kitartóan játszó csapat, akik már nagyon erős ellenfeleket is legyőztek a bajnokságban. Sajnos a csapatunkat az is nagyban gyengítette, hogy betegség miatt több kiemelkedő játékosunk sem tudott pályára lépni, mint például Vad Zsiga és Szarvas Ádám. Sándor Roli is sérüléstől szenvedett, valamint Hudi, a kapusunk is sérülten védett. Ennek ellenére – ahogyan te is mondtad- a mérkőzés elején egy nagyon szép játékkal sikerült meglépnünk négy góllal, a későbbiekben pedig öttel. A szünetre már úgy mentünk, hogy egy gólra fel tudott zárkózni az ellenfél. A második félidőben azonban az eddig nyújtott jó teljesítményünk az ellenkezőjére fordult, hiszen mind védekezésben, mind pedig kapusteljesítményben elfáradtunk. 12 ziccert hagytunk ki és hétmétereseket is, amit természetesen az ellenfél ki is használt. Gratulálok nekik a megérdemelt győzelmükhöz és egyúttal szeretném megköszönni a szurkolóinknak, hogy ismét eljöttek a mérkőzésre és végig drukkoltak nekünk!

Nincs túl sok idő a feltöltődésre és a felkészülésre, hiszen pénteken ismét egy forduló következik, a Vecsés ellen.

Igen, pénteken este 19 órakor Vecsés ellen játszunk, akik jelenleg a tabella 9. helyén szerepelnek. Ez az eredmény azonban ne tévesszen meg senkit, hiszen ez a csapat tavaly NB I-ben szerepelt. Szeretnénk győztesen lejönni ellenük a pályáról és elhozni a két pontot.

Sok sikert kívánok a csapatnak!

Köszönjük!