Egy sorozat véget ért

Férfi felnőtt csapatunk győzelmi sorozata a hétvégén megszakadt, mert a Budakalászi SC otthonában vereséget szenvedett. Együttesünk ezzel a bajnokság harmadik helyére csúszott vissza, a RÉV TSC csapata mögé, akikkel szemben továbbra is gólkülönbséggel vannak lemaradva. A hétvégi győzelmével a Gödöllői KC ugrott az első helyre, akik így, egy pont előnnyel vezetik a bajnokságot.

A mérkőzést, Kedves László, az OKTAT60 Hatvani KSZSE vezetőedzője értékelte:

„Csapatunk egy nagy sorozaton van túl, ahol is 10 győzelem és 1 döntetlent tudtunk felmutatni. Véleményem szerint ez egy kiemelkedő teljesítmény A fiúk sajnos nem tudták még kiheverni a múltheti Rév TSC elleni döntetlen, amikor is egy esetleges győzelem esetén átvehettük volna a bajnokság vezető pozícióját.

Nagyon nehezen kezdődött számunkra a találkozó, nagyjából 6:6-os állásnál ébredtünk fel és sikerült 1 gólos vezetést szereznünk a szünetre.

A második játékrészben aztán szétlőttük a kaput, és a kapust is, de eredménytelenek voltunk. A 20 perces gól nélküli szakaszunk ideje alatt, ellenfelünk tovább növelte az előnyét. Sajnos ekkor szétestünk, mint védekezésben, mint támadásban!

Enerváltan és ötlettelenül játszottunk, nem tudtunk felpörögni eléggé a mérkőzésre. Nem kifogás, de tény, hogy jó néhány játékosom sérüléstől és betegségtől szenved, ami nem segítette a mérkőzésre való felkészülést.

Most egy közel 3 hetes szünet áll rendelkezésünkre arra, hogy a játékosok felépüljenek és újra vissza szerezzük régi, jó formánkat, amivel szinte „megállíthatatlanok voltunk”. Természetesen célunk továbbra is a dobogós helyezés és egy esetleges bajnoki cím.”

Fiaink legközelebb április 15-én (vasárnap) lépnek pályára. A Salgótarjáni Strandépítők csapatát fogadjuk hazai pályán.

A sérült játékosoknak gyors gyógyulást, és a csapatnak jó, és eredményes edzéseket kívánunk!