Egy vereség, egy győzelem

Hatvani KSZSE – Mogyoródi KSK 24:27 (17:11)

HORT S.E.- Hatvani KSZSE 19:22 (10:14)

LU15-ös csapatunk 2022. október 1-jén két mérkőzést játszott. Az első mérkőzést a Mogyoródi KSK csapatával, a másodikat a HORT S.E. ellen játszották. Az első mérkőzésen a csapatunk vereséget szenvedett, a második mérkőzésen győzelmet szerzett.

A mérkőzéseket a csapat edzője Bárány Zsolt értékelte:

Hétvégén Hevesen volt fordulója az U15-ös csapatnak. A lányok a Mogyoród és a HORT S.E. csapataival játszottak mérkőzéseket. Az első mérkőzésen sajnos három gólos verséget szenvedtünk úgy, hogy a félidőben még hat góllal vezettünk. A második félidőre nem igazán jöttek össze az elképzeléseink. Sajnos kapkodósan és pontatlanul játszottunk, aminek vereség lett a vége. Nem voltunk a helyzet magaslatán, fegyelmezetlenek voltunk, úgyhogy nehéz szívvel, de azt kell, hogy mondjam megérdemelten kaptunk ki.
A második mérkőzésen a HORT S.E.-vel játszottunk, akik a mi bajnokságunk esélyes győztesei de mindenképpen dobogós helyezett csapat. Ezen a mérkőzésen mintha egy teljesen másik csapat ment volna fel a pályára, magabiztosan, nagyon keményen és összpontosítva játszottak a lányok. Az első félidőben hét gólos előnyt szereztünk. A második félidőben ezt tudtuk tartani annak ellenére, hogy ugyanaz a probléma ütötte fel a fejét, mint az első mérkőzésen. Ettől függetlenül így is meg tudtuk tartani az előnyünket, és három gólos győzelmet arattunk. Összességében 50%-ot hoztunk ezen a napon, ezzel megőriztük a második helyünket a tabellán. Nagyon jó irányba halad a csapat, az 5:1-es védekezés, illetve az 5:1-es védekezés elleni támadások szinte messze legjobbak az ellenfeleinkhez képest. A 6-os falas védekezésünkön sokat kell javítanunk, ezen fogunk dolgozni a jövőben!