Egyszer véget ér…… a tábor!

Ahogyan minden évben, úgy idén is megszervezésre került a mátraderecskei kézilabda tábor a 10-14 év közötti korosztály számára.

A gyerekek június 23-án (kedden) reggel indultak útnak a Kodály parkolójából, és vasárnap délelőtt ugyanide érkeztek vissza.

Egyesületünk utánpótlás igazgatója, Ocsovai Zsolt végig a gyerekekkel volt a táborban, és neki köszönhetően mindennap kaptunk friss képeket a tábori életről. A tábor utolsó előtti napján, pénteken mi is ellátogattunk Mátraderecskére, ahol mi magunk is meggyőződtünk arról, hogy mennyire jól érzik magukat a gyerekek, és milyen sok színes programmal foglalják le őket az edzők.

Ottlétünkkor nemcsak fotókat készítettünk, hanem Ocsovai Zsolttal is beszélgettünk.

Zsolt! Kérlek, mesélj arról, hogy hogy ment a beköltözés a táborba, hogy érzték magukat a gyerekek, és hogyan teltek a tábori napok.

Kedden reggel indultuk útnak, és körülbelül egy 1,5 órás utazás után érkeztünk meg a táborba. A gyerekek nagyon lelkesek voltak, izgatottan várták, hogy elfoglalják a szobáikat. Már ezen a napon megbeszéltük a szabályokat, amelyeket sikerült is betartaniuk. A napi menetrendünk úgy nézett ki, hogy minden reggel 7:30-ig kellett felkelniük, és lejönniük reggelizni. Mindennap tartottunk edzéseket külön a lányoknak, és külön a fiúknak, amiben nagy segítségemre voltak az edzők. Itt szeretném megemlíteni őket, akik munkájukkal színesítették a gyerekek edzéseit:

  • Vas Tamara
  • Király Ramóna
  • Bárány Zsolt
  • Padla József
  • Hudák Henrik
  • Vad Zsigmond
  • Szarvas Ádám
  • Kovács Péter

A napi edzéseken túl igyekeztünk minél több programot szervezni a gyereknek. Ellátogattunk a Siroki várba, illetve strandolni is voltunk. Az egyik napon néhány szülő meglepte a gyerekeket azzal, hogy lejöttek a táborba és játszottak egymással. Esténként játékos feladatoka rendeztünk a táborban, utolsó este pedig tábortűz mellett búcsúztunk el a tábortól.
A gyerekek nagyon jól bírták az edzéseket, nagyon jól érezték magukat
Köszönöm a szülőknek, hogy ránk bízták a gyermekeiket, köszönöm a gyerekeknek, hogy ilyen szófogadók voltak, és köszönöm az edzőknek a munkájukat.
Szép nyarat kívánok mindenkinek!