Elkészült!

Elkészült a tornacsarnok felújításának első szakasza.

Köztudott, hogy a csarnok új burkolatot kapott, az oldalfalak kifestésre kerültek, baloldalt új labdafogó hálót szereltünk fel, illetve karbantartásra és javításra került a világítás is. Saját erőből felújítottuk a lelátókat, amit bővíteni is szeretnénk a közeljövőben.

A második ütemben- október közepéig- készül el az új fűtés, ami várhatóan olcsóbb és hatékonyabb lesz. A harmadik ütemben pedig a reményeink szerinti sikeres pályázat után, amit az Önkormányzat nyújt be szeptember 15-ig kerülnek felújításra az alaksorban található, eddig nem erre a célra használt játékos, illetve bírói öltözők.

A kivitelezőt és az alvállalkozót dicséri az a tény, hogy bár időközben több olyan probléma merült fel, amire nem lehetett számítani – ezekről korábban már beszámoltunk- és emiatt technológiát is kellett módosítani, nem hogy határidőre, hanem a tervezetthez képest néhány nappal előbb korábban elkészült, így a játékosaink már birtokba is vehették.

Az első képen Antalóczy Péter az Egyesületünk elnöke, László László Úr a Floor Trend Kft. ügyvezetője, illetve Kalmár József, a Pannon Sport Kft. képviselője látható az átadáskor.