Erősítés a női ifjúsági csapatnál

Szendrődi Lili elsősorban a női ifjúsági csapatot fogja erősíteni, de a felnőtt női csapat mérkőzésein is láthatjuk majd játszani.

Ismerjétek meg Lilit egy rövid riport keretén belül.

Mikor döntötted el minden kétséget kizáróan, hogy a kézilabdával szeretnél foglalkozni?

Már 13 éves koromban megszerettem ezt a sportot, és évről-évre erősödött bennem, hogy a kézilabdával szeretnék foglalkozni.

Kérlek, mesélj az eddigi pályafutásodról. Mit tartasz a legnagyobb sportsikerednek?

Salgótarjánban ismerkedtem meg a kézilabdával, és itt kaptam kedvet ehhez sporthoz. Több csapat figyelt fel rám (DKA, Eszterházy). Sajnos a két sérülésem miatt újra és újra fel kellett építenem magam arra a szintre, ahol a sérülésem előtt tartottam. Büszke vagyok rá, hogy az ifjúsági strandkézilabda válogatott bő keretébe bekerültem.

Hogyan kerültél a hatvani csapathoz, és miért pont erre az Egyesületre esett a választásod?

A jövőre néző tervem nem egyezett az előző egyesületem terveivel. Azért választottam hatvani egyesületet, mert ez egy dinamikusan fejlődő, és szakmailag jól felkészült edzőkkel rendelkező klub, ahol folytathatom a további pályafutásomat elképzeléseim szerint.

Mit vársz az idei szezontól? Mi a célod egyénileg, és mit vársz el a csapattól?

Az idei szezontól fiatal játékosként az ifjúsági csapattal szeretnék minél jobb helyezést elérni a bajnokságban. A célom az, hogy mihamarabb felkerülhessek a felnőtt csapathoz és akár egy meghatározó játékos lehessek a későbbiekben. Addig pedig az, hogy az ifjúsági csapatban szeretnék jó teljesítményt nyújtani és minél előrébb végezni a tabellán. A csapattól pedig jelenleg azt, hogy minél előbb befogadjanak és azt, hogy én is kellően be tudjak illeszkedni.