Érzékeny veszteség

Az október 14-i Kóka KSK ellen vívott mérkőzésen női csapatunk jobb átlövője, Deák Dalma sérülést szenvedett. Erről kérdeztük játékosunkat.

Deák Dalma
játékos

A mérkőzés végén láttuk, hogy komoly fájdalmaid vannak és mérkőzés közben is ápolni kellett. Mi történt?
Ami egy „lövő játékosnak” a rémálma lehet, a dobó kezemen a hüvelyujj megsérült. Sajnos, ilyenkor már szinte természetesen egymás után kétszer is megsérültem és mindkétszer a bal kezem hüvelykujja.

Konkrétan?
Első alkalommal támadásnál beakadt a kezem a védő játékos mezébe, aki egyébként szabálytalanul próbált megállítani. Természetesen szeretném kihangsúlyozni, hogy szándékosságról szó sem volt a részéről. Ezt követően nem sokkal védekezés közben a támadó játékos mezébe szintén beleakadt ugyanaz az ujjam, ami már gyakorlatilag ellehetetlenítette a játékomat.

Mi a helyzet most, mit mondott az orvos..?
Természetesen voltam orvosnál. Nem jó híreket mondott, mert rögzítés után, véleménye szerint ki kell hagynom három hetet. Remélem, gyorsabban fogok gyógyulni és előbb tudok edzeni és a mérkőzéseken játszani.

Igen, minden meccs fontos számunkra a bajnokság miatt, de novemberben fogunk találkozni Csömörrel és Százhalombattával is.
Valóban, szerintem is kiemelten fontos mérkőzések lesznek ezek, de nagyon bízom abban, hogy legalább Százhalombatta ellen, már bevehető állapotban leszek úgy, hogy előtte már tudok edzeni.

Jobbulást Dalma!
Köszönöm!