Évértékelő – Női Ifjúsági III. osztály- E csoport

A bajnokság felénél minden edző értékelte a csapatát. Ezeknek az értékeléseknek a rövidített kivonatát tesszük közzé nektek.

A mai napon Répási Norbert beszámolóját olvashatjátok, aki a női ifjúsági csapat edzője.

Jelenleg a Női Ifjúsági bajnokság Észak-keleti csoportjában versenyzünk. A szezonnak nagy reményekkel vágtunk neki. Az elsődleges cél a tavalyi csapat bővítése volt, másodlagos volt az eredmény. Az első számú célt maradéktalanul sikerült teljesíteni, mivel 20 játékos lépett pályára az ifi mérkőzéseken. Sajnálatos okokból több játékostól is el kellett búcsúznunk különböző okok miatt, ennek ellenére így is egy nagyon stabil létszámú csapat maradtunk. Az edzéslátogatottság is fejlődött a tavalyi évhez képest, hiszen mára 12 fő mondható átlagosnak a tavalyi sokkal kisebb létszámmal szemben. A másodlagos célról sajnálatos módon le kellett mondani a játékosok kiválása miatt, azonban így egy új cél tűztünk ki magunk elé, amiben szerencsére mindenki partnernek bizonyult. A cél az, hogy minél több fiatalt be tudjunk építeni az ifi keretbe.

Ezzel a lépéssel alább hagyott az eredményesség, azonban egyre nagyobb fejlődés látható a játékosokon. A csapat hozzáállásával maximálisan meg vagyok elégedve, mivel sose panaszkodtak, mindig mindent a maximális tudásuk szerint teljesítenek. Utóbbi alól egy kivétel van: az idegenbeli mérkőzések, ahol sajnálatos módon a lányok csupán árnyékaik önmaguknak.

A technikai körülményeink is szépen fejlődtek, megérkeztek időközben az új labdák is.

Emellett elkezdődött az ifi csapat berkein belül egy fix OSB csapat kialakítása is, ennek keretében több olyan játékos is rendszeresen látogatja az edzéseket, aki ifiben még nem tud pályára lépni, de már a jövő évben remélhetőleg elinduló serdülő csapatba készül. A következő félévvel szembeni elvárásnak az mondható, hogy legalább a most egy góllal elbukott mérkőzésekből jövőre mi jöjjünk ki győztesen és természetesen, amit csak tudunk nyerjünk meg. Szeretném, hogyha továbbra is ugyanilyen lelkesek maradnának a lányok.