Évértékelő – OSB csapatunk

Az utánpótlás csapatainknak is véget ért a 2017/2018-as szezon. Rengeteg izgalommal és megszámlálhatatlan emlékkel lettek gazdagabbak a játékosaink, akiknek edzői most értékelték az elmúlt évet.  Az elmúlt évben megalakult leány serdülő (OSB) csapatunk évértékelését olvashatjuk, az együttes edzőjétől, Répási Norberttől .

„2017. augusztus 7-én kezdtük el a munkát a leányokkal, ekkor hat játékos alkotta a keretet. Az elsődleges feladatom az volt, hogy létrehozzam  a csapatot, amit véleményem szerint maradéktalanul teljesítettem is, mivel csupán kétszer fordult elő a bajnokság során, hogy nem tudtuk kiállítani a minimális (10 fő) létszámot.

A szezon folyamán körülbelül harminc gyerek fordult meg az edzéseimen, akikből nagyjából húszat le is tudtunk igazolni. Közülük ki tudtam alakítani a csapat magját. Külön öröm számomra, hogy olyan gyerekeket is el tudtam csábítani ennek a nagyszerű sportnak, akik még csak most ismerkednek a kézilabdázás alapjaival, mellettük pedig olyan játékosokat is tudtam a klubhoz invitálni, akik már régebb óta űzik ezt a sportot. Kifejezetten nagy büszkeség, hogy olyan gyerekek is visszakerültek a csapatba, akik régebben a klubnál játszottak, de valamilyen oknál fogva időlegesen befejezte a játékot.

A bajnokságban kimondottan nehéz dolgom volt az év során, hiszen egy újonnan megalakuló csapat voltunk, ezért nem volt egy fix keret a folyamatosan távozó és érkező játékosok miatt.

A mérkőzéseken sem volt könnyű dolgunk, hiszen  régebb óta együtt játszó, jobban összeszokott, jelenleg előrébb lévő csapatokkal találtuk magunkat szembe a pályán.

Ezen akadályok ellenére mégis sikerült három bajnoki mérkőzést megnyernünk, és egy meghívásos torna első helyezését is megszereznünk.

A három győztes mérkőzés mellett több szoros mérkőzést játszottunk az idény során. 

Mindent egyebe véve pozitív évet zárhat maga mögött a frissen megalakult serdülő csapatunk.

Elégedett is vagyok velük, azt gondolom, hogy a körülményekhez képest jól helytállunk a szezonban, mert a ránk bízott feladatot végrehajtottuk és kialakítottuk a serdülő korosztályt!”

Egyesületünk nevében szeretnénk gratulálni az OSB csapat játékosainak, illetve edzőjének a szezon során elért sikereikhez!

Jó nyári szünetet kívánunk  és eredményes felkészülést a következő bajnoki évhez!

Szép volt Lányok!