Ez nagyon nem a mi napunk volt!

Nyíregyházi SN KFT- Hatvani KSZSE 35:26 (14:12)

Férfi felnőtt csapatunk 2019. november 23-án (szombaton) játszotta a bajnokság soron következő mérkőzését a Nyíregyházi SN KFT csapatával, akikkel szemben kijelenthetjük, hogy megnehezítettük a saját dolgunkat és sajnos vesztesként jöttünk le a pályáról.

A mérkőzés végén a csapat edzőjét, Bárány Zsoltot kérdeztük:

Zsolt! Nehéz most mit mondani. Néhány perce ért véget a mérkőzés és a te arcodon is azt látom, hogy nem erre az eredményre és nem erre a játékra számítottál a fiúktól. Kérlek, értékeld a látottakat!

Nem igazán tudok szóhoz jutni egyelőre. Sajnos, nem sikerült Nyíregyházán tovább folytatnunk a bajnokságban való jó szereplésünket. Hozzáteszem, hogy a mi balszerencsékre a Nyíregyháza ma megmutatta azt az arcát, ami miatt az NB I/B feljutottak. Természetesen ehhez mi is nagyban hozzájárultunk, hiszen rengeteg ziccert hagytunk ki, technikai hibák sorozatát mutattuk be és a védekezésünk sem úgy állt össze, ahogyan kellett volna.

Vasárnap játsszátok az őszi szezon utolsó hazai mérkőzését. Hogyan készültök?

Igen, itthon fogadjuk a tabella jelenlegi 6. helyezettjét a ContiTech FKSE- Algyő csapatát. Természetesen ugyanúgy készülünk, mint eddig. Remélem, hogy a srácok összeszedik magukat és tanulnak a mostani hibákból. Muszáj győznünk az utolsó hazai mérkőzésünkön!

Legyen így! Sok sikert!

Köszönjük!