Felemás játékkal ugyan, de sikerült itthon tartani a két pontot

Hatvani KSZSE- Csömöri SSZN KFT 24:19 (8:11)

Játékvezetők: Dohány Rajmund, Harsányi Milán
Hatvan: Kontra Dániel (kapus), Tamás Bálint (7), Kompolti Bálint (8), Tóth Botond, Tamás Erik, Szűcs Dániel (6), Keller Titán, Kaló Ádám, Konkoly Noel (2), Ozibiusz Gergő, Tajti Csaba (1)
Edző: Pápa János

Fiú serdülő csapatunk 2020.március 8-án játszotta a bajnokság soron következő mérkőzését. Hazai pályán fogadták a Csömöri SSZN KFT csapatát, akikkel az elején egy igazán szoros mérkőzést játszottunk, végül azonban a miénk lett a győzelem, és ezzel sikerül újabb két pontot szereznünk.

A mérkőzésről a csapat edzője, Pápa János számolt be:

„Játszottunk két ellentétes félidőt, egy rosszat és egy elfogadhatót. Az első félidőben lassan, körülményesen, rossz felfogásban játszottunk annak ellenére, hogy a mérkőzés előtt átbeszéltük, hogy mit kell játszanunk annak tudatában, hogy hiányzóinkat pótolni tudjuk, mivel meglehetősen „felforgatott” felállásban voltunk kénytelenek játszani. A szünetben fejmosás következett, ami megtette a hatását, mivel felálltunk három gólos hátrányunkból. A védekezésünk keményebb lett, és ennek velejárója, hogy megjött a kapusteljesítmény is, elől pedig gyorsabban, pontosabban játszottunk és végül megérdemelten tartottuk itthon a két pontot. A második félidei „feltámadáshoz” gratulálok a srácoknak!”