Felnőtt férfi csapatunk felkészül a bajnoki hajrára

Felnőtt férfi csapatunk számára három hetes pihenő állt rendelkezésre, hogy sikerüljön felkészülniük a bajnokság hátralévő részére.

Kedves László, a csapat edzője elárulta miképpen próbált felkészülni a csapat, a szezon utolsó öt mérkőzésére. A feladat nem volt egyszerű, hiszen fel kellett dolgozni a RÉV elleni döntetlent, illetve a Budakalászi SC ellen elvesztett találkozót.

„Egy nehéz és minden téren megterhelő időszakon van túl a csapat. Megjártuk a mennyet és a poklot is, közel egy hónap alatt. Ez idő alatt nagy volt terhelés a csapaton, mint mentálisan, mint fizikálisan. Be kell vallanom, kissé elfáradtunk!

Jó néhány hibát ki kellett javítanunk a fiúkkal, mind a védekezésben, mind támadásban. Ezeknek a felismerésében és kijavításában rengeteget segített a videók elemzése, illetve a szituációs gyakorlatok.

Nagyszerű lehetőség volt továbbá a múlt hétvégi felkészülési mérkőzésünk az NB II déli csoportját jelenleg vezető Budai Farkasok elleni találkozó, amely során élesben,- egy nagyszerű csapat, és kiváló játékosok ellen- próbálhattuk ki magunkat. A találkozón már a sérülésből lábadozó srácok is pályára léphettek, ami nagyobb lehetőséget és szabadabb játékot eredményezett.

Úgy gondolom, hogy nagyon jó pillanatban jött ez a három hét a számunkra, hiszen egy ilyen időszak után szükség van a feltöltődésre. Sajnos az utolsó találkozón is már rengeteg sérült játékossal álltunk ki, így ez az időszak a srácok felépülésére és rehabilitációjára is megfelelő volt.

Sajnos, még így is jó néhány játékos nem tudott felépülni teljes mértékben, így kissé „keserű szájízzel” vágunk neki a hétvégi, Salgótarján elleni összecsapásnak. Ennek ellenére maximálisan készülünk és próbálunk 100%-ot nyújtani a találkozón.

Természetesen, a cél nem változott! A csapat végső célja a bajnokságban ugyanúgy a dobogós helyezés elérése, és amikor odaérünk, reméljük, hogy az érem minél fényesebben fog csillogni.

A Salgótarjáni Strandépítők elleni mérkőzésre, április 15-én (vasárnap), 16 órakor, hazai pályán kerül sor.