Felnőtt férfi csapatunk új játékosa: Kedves Hugó

Felnőtt férfi csapatunkhoz a nyáron több új játékos is csatlakozott, akik a szezon során hozzásegíthetik együttesünket a bajnoki cím megnyeréséhez. Ezeket a kézilabdázókat igyekszünk bemutatni a rajongóknak közelebbről is. Most csapatunk másik új jobbszélsőjét ismerhetitek meg, aki Ajkáról érkezett hozzánk kettős igazolással. A neve ismerősen csenghet a hatvani kézilabdarajongók körében, hiszen ő nem más, mint Kedves Hugó.

A tehetséges játékos már előzőleg több kiváló egyesületnél és klubnál játszott, ilyen például a Veszprém, a PLER Budapest, valamint a Dabasi Kézilabda Club, ahol a csapatával megnyerte a másodosztályú bajnokságot. Az egyetemi tanulmányok mellett kézilabdázó ifjú nem csak a bajnoki cím elnyerése érdekében választotta egyesületünket, hanem azért is, mert számos egyéni fejlődési lehetőséget is lát itt, az ő szavaival élve „a hatvani kézilabdában számtalan potencia rejtőzik”.

Kedves Hugó!
Kívánjuk egyesületünk nevében, hogy a nálunk töltött idő alatt a céljaid valóra váljanak, mind a csapatban, mind egyénileg. Reméljük, megtalálod a számításaidat a hatvani csapatban és megnyeritek a bajnoki címet is!

Üdvözlünk a Hatvani KSZSE-nél!
Sok sikert kívánunk!

A Kedves Hugóval készített teljes interjút, az alábbi videón találjátok: